Een merk easyvoyage

Camping Bungalow Park Albufera

Bungalow Park Albufera Kust van Valencia - El Saler visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bungalow Park Albufera op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 170


Know-All-About-Camping

Camping Bungalows Park Albufera ligt aan de Costa de Valencia in Spanje en geniet een bevoorrechte locatie in het hart van een natuurpark tussen zee en meer.

Kamperen in Spanje vlakbij de zee

Door te verblijven op camping Bungalows Park Albufera, kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie dicht bij de zee.Vanaf de camping kan het hele gezin het strand van El Saler, een groot zandstrand, bereiken. fijn zand dat op slechts 10 minuten lopen ligt. Dit enorme stuk zand is bijna wild en nodigt uit om af te koelen in een Middellandse Zee die mooier is dan ooit. Terwijl ouders ontspannen op een ligstoel in de zon of in de schaduw van een paraplu, kunnen kinderen zich vermaken in het zand.

De camping ligt in het hart van het natuurpark Albufera, vakantiegangers zullen ook genieten van een bevoorrechte nabijheid van een van de grootste meren van Spanje. Deze situatie zal natuurliefhebbers verrassen die prachtige zonsondergangen op het meer kunnen bewonderen, terwijl ze genieten van een heerlijke paella.

Kamperen in Spanje nabij Valencia

Het verblijf op camping Bungalows Park Albufera is de perfecte gelegenheid om Valencia te ontdekken, een van de meest kosmopolitische steden van Spanje. De cultuur, de vrije tijd, de geschiedenis en de gastronomie zullen de bezoekers verrassen die veel plezier zullen hebben om door de straten van het historische centrum te wandelen en essentiële plaatsen te ontdekken.

Bungalowhuur dichtbij Valencia in Spanje

Tijdens hun verblijf op camping Bungalows Park Albufera zullen vakantiegangers genieten van een uitzonderlijke omgeving terwijl ze genieten van maximaal comfort dankzij de bungalows die te huur zijn. Deze zijn perfect voor een aangenaam verblijf in Spanje met vrienden, koppels of gezinnen.

Campings in de buurt

Populairste steden