Een merk easyvoyage

Camping Grassi

Camping Grassi Espace Mittelland - Frutigen visuel 1/3
Camping Grassi Espace Mittelland - Frutigen visuel 2/3
Camping Grassi Espace Mittelland - Frutigen visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Grassi op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 3

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Grassi ligt in de prachtige bergen van het kanton Bern in Zwitserland en nodigt uit voor een ongelooflijk verblijf in een adembenemende omgeving.

Actieve vakanties in Zwitserland

Het is in een uitzonderlijke omgeving dat Camping Grassi vakantiegangers uitnodigt om te blijven en deze omgeving is absoluut perfect voor verschillende activiteiten. Outdoor- en outdoorliefhebbers zullen worden gefascineerd door de uitzonderlijke omgeving van Camping Grassi en hebben op elk moment een groot aantal activiteiten. Dankzij de centrale ligging van de camping bereikt u het treinstation van Frutigen en diverse openbaar vervoer in slechts 10 minuten. Camping Grassi zal bijvoorbeeld een ideaal startpunt zijn voor prachtige valleien van uitzonderlijke schoonheid, adembenemend uitzicht vanaf de bergtoppen of een boottocht op het meer van Thun en het meer van Brienz.

In de zomer zijn de activiteiten in het gebied bijna onbeperkt en kunt u gaan wandelen, klimmen, fietsen, bergbeklimmen, watersporten en andere activiteiten waarmee u van de natuur kunt genieten bewaarde en grote majestueuze ruimtes.

Skivakanties in Zwitserland

Tijdens het winterseizoen hebben vakantiegangers die op Camping Grassi verblijven de mogelijkheid om wintersport in de directe omgeving te beoefenen. Het skigebied Elsigenalp ligt op slechts 15 minuten afstand en de skigebieden Kandersteg, Adelbodenlenk en Engstlichen liggen op slechts 30 minuten afstand, om er maar drie te noemen.

Hutverhuur in Zwitserland

Niets beter om een verblijf in de bergen in Zwitserland door te brengen dan te kiezen voor een houten hut als accommodatie. Mooie houten bungalows zijn te huur op Camping Grassi en stellen u in staat om een uitzonderlijke vakantie door te brengen in een betoverende natuurlijke omgeving. Een gezellige en warme sfeer zal vakantiegangers een echt plezier bezorgen en hen een onvergetelijk verblijf garanderen.

Campings in de buurt

Populairste steden