Een merk easyvoyage

Camping Thunersee TCS

Camping Thunersee TCS Espace Mittelland - Gwatt visuel 1/3
Camping Thunersee TCS Espace Mittelland - Gwatt visuel 2/3
Camping Thunersee TCS Espace Mittelland - Gwatt visuel 3/3

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Thunersee TCS op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 29/03

  • Sluitingsdatum: 14/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 130

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Thunersee TCS ligt aan de rand van het Thun-park in het kanton Bern in Zwitserland. Deze luxe familiecamping belooft een droomvakantie in het water.

Kampeervakanties aan een meer in Zwitserland

Tijdens hun vakantie op Camping Thunersee TCS zullen kampeerders genieten van een droomlocatie aan het meer van Thun. Deze camping aan het water is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die willen genieten van het plezier van water tijdens hun kampeervakantie in Zwitserland. Zeer aangenaam zwemmen is op het rendez-vous, zelfs voor kinderen dankzij het zacht glooiende strand dat ideaal is voor hen. Gedurende deze tijd zullen liefhebbers van ontspanning veel plezier hebben om te zonnebaden op het enorme grasveld dat aan het meer grenst voor ontspanningssessies terwijl ze een uitzonderlijk panorama bewonderen. Camping Thunersee TCS ligt aan het meer, het is ook het ideale startpunt om verschillende watersporten te beoefenen, zoals kanoën, waterfietsen, windsurfen, waterskiën, wakeboarden, kajakken, opstaan paddle of surf padding.

De natuurlijke omgeving rondom Camping Thunersee TCS is ook ideaal voor buitenactiviteiten zoals mountainbiken, golfen, nordic walking, Segways, wandelen en paardrijden. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar spanning, is het mogelijk om te bungeejumpen, paragliden, deltavliegen of parachutespringen.

Ongewone accommodatie aan het meer in Zwitserland

Camping Thunersee TCS biedt vakantiegangers een onvergetelijke glampingvakantie aan de rand van een meer in Zwitserland. Deze glamoureuze kampeeraccommodaties genaamd SwissTube nodigen u uit om te slapen in een grote, comfortabele buisvormige kamer met ononderbroken uitzicht op het meer van Thun en het Alpenpanorama op de achtergrond.

Toeristische vakantie aan het meer van Thun

Langs Thun Lake, vanaf Thunersee TCS Campground, kunnen erfgoedliefhebbers een sprookjesachtige wereld beleven door een bezoek te brengen aan de vijf prachtige kastelen aan het meer en hun respectieve parken.

Campings in de buurt

Populairste steden