Een merk easyvoyage

Camping du Perche Bellemois

Camping du Perche Bellemois Laag-Normandië - Bellême visuel 1/3
Camping du Perche Bellemois Laag-Normandië - Bellême visuel 2/3
Camping du Perche Bellemois Laag-Normandië - Bellême visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du Perche Bellemois op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Locations-number-locatif 9


Know-All-About-Camping

De Camping du Perche Bellemois ligt in Bellême in de prachtige regio Normandië.

Kampeervakanties in Bellême in Normandië

Door te verblijven op Camping du Perche Bellemois kunnen vakantiegangers van de gelegenheid gebruik maken om de stad Bellême te bezoeken. Inderdaad, de ideale situatie van de camping zal het mogelijk maken om deze oude gesloten stad te bezoeken die in 2017 als 6e favoriete dorp van de Fransen werd gekozen. Het pittoreske dorpje La Perrière kan ook worden ontdekt. Deze twee dorpen maken deel uit van het netwerk van kleine karaktervolle steden, ze nodigen uit om een ongelooflijk historisch erfgoed en een architecturaal erfgoed te ontdekken tijdens aangename wandelingen. Het bos van Bellemoise nodigt u ook uit om te genieten van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving tijdens prachtige mountainbiketochten, te voet of te paard.

Activiteiten rond de Camping du Perche Bellemois worden niet gemist. Vakantiegangers zullen inderdaad de mogelijkheid hebben om te genieten van een omgeving die bevorderlijk is voor het beoefenen van vele sporten. Op een steenworp afstand van de camping kunnen golfliefhebbers deelnemen aan een schitterende 18-holes technische en sportbaan die trouwt met de heuvels van Bellême. In het hart van de stad is ook een mini-golf, ideaal voor momenten van plezier en ontspanning met familie of vrienden. Voor de lol gaat er niets boven meedoen aan het fitnessparcours midden in het bos.

Vakantiegangers die waterplezier zoeken, hebben gratis toegang tot het verwarmde gemeentelijk zwembad. Dit prachtige zwembad is ideaal om zeer goede momenten van ontspanning en rust door te brengen in een groen kader. In dit zeer grote zwembad kun je dankzij zijn lengte oefenen met zwemmen. Niets beter dan afwisselend verfrissend zwemmen en zonnebaden voor een heerlijk verblijf in Normandië. Rond de Camping du Perche Bellemois, zal het ook mogelijk zijn om te genieten van de aanwezigheid van vijvers en rivieren om te vissen.

Verhuur van stacaravans in Normandië

Door op Camping du Perche Bellemois te verblijven, kunnen vakantiegangers een volledig uitgeruste bungalow huren voor een comfortabel verblijf op het platteland. In een geest van neergestreken hut is ook een in hoogte uitgeruste tent te huur.

Campings in de buurt

Populairste steden