Een merk easyvoyage

Camping Intercommumal De La Prairie

Camping Intercommumal De La Prairie Laag-Normandië - Le Mêle-sur-Sarthe visuel 1/2
Camping Intercommumal De La Prairie Laag-Normandië - Le Mêle-sur-Sarthe visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang rivier Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Intercommumal De La Prairie op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 29/09

  • Aantal Staanplaatsen: 100


Know-All-About-Camping

Camping La Prairie is een oase van groen op het Normandische platteland tussen de rivier de Sarthe en het recreatiepark Lake Pays de Mêlois. Je verblijft in de gemeente Mêle sur Sarthe tussen de stad Alençon en het regionale park van Perche.

Het etablissement heeft 100 plaatsen verdeeld in percelen van 100 m² met bomen, heggen, elektrische aansluitingen en afvoerpunt voor campers. Tenten en caravans zijn welkom op de uitgestrekte grassen.

Voor de verhuur van lichte vrijetijdswoningen worden voorgesteld, deze zijn comfortabel geschikt voor families of groepen vrienden tot 6 vakantiegangers.

Op het terrein vindt u een toiletgebouw, wifi-internettoegang en een supermarkt met producten uit de regio. Het centrum van het dorp ligt op 300 m en heeft veel winkels, zoals een postkantoor, restaurants, een bakker, een slager en een supermarkt.

Aan de ene kant de Sarthe, aan de andere kant het meer en de andere weiden, het is een rustige en natuurlijke omgeving die op u wacht voor een verblijf van ontspanning en amusement. Het recreatiecentrum biedt een groot strand om te zwemmen, een mini-golf, waterfietsverhuur, de mogelijkheid om te vissen en de praktijk van flyboard voor de amateurs van sensaties.

Dicht bij een manege biedt ritten te paard en pony, een tennisclub heeft verschillende terreinen en de gemeenschappelijke tuin kinderen kunnen spelen in de speeltuin. Snelheidsliefhebbers gaan naar karting en krijgers spelen paintball.

Campings in de buurt

Populairste steden