Een merk easyvoyage

Camping La Mariennée

La Mariennée Laag-Normandië - Saint-Pair-sur-Mer visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Mont Saint-Michel ( 20.5 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Mariennée op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09


Know-All-About-Camping

De camping La Mariennée ligt op 2,5 km van een prachtig zandstrand. Het ligt aan de rand van de badplaats Saint-Pair-sur-Mer die uitkomt op de baai van de beroemde Mont-Saint-Michel. Je komt hier om een verblijf door te brengen in een landelijke omgeving met de Normandische bosjes als buren.

Uw tent of caravan is welkom op deze beboste en schaduwrijke grond uitgesneden in percelen van minimaal 100 m ². Plantaardige hagen beschermen je tegen buren voor een verblijf in privacy.

Op het verhuurmenu vindt u stacaravans of bungalows. De eerste zijn uitgerust voor 2, 4 of 6 vakantiegangers met alle gemakken van thuis: slaapkamers, doucheruimte, apart toilet en een terras. De bungalows bieden plaats aan maximaal 4 personen op 21 m² met een keuken op een overdekt terras, 2 slaapkamers en badkamers om het blok te delen.

Voor de diensten bieden de eigenaren een aanbetaling van brood en krant, wifi, een vergaderruimte en televisie.

Kinderen op het terrein hebben een speeltuin met zandbak, schommels en veerspelen. De dieren op de boerderij zullen ze dagelijks bezetten. Atleten zullen genieten van het volleybal- en voetbalveld en met familie of vrienden zal het bowlen de plaats zijn van speelse momenten. Een vergaderruimte en televisie zijn open om van wifi te genieten.

Gemarkeerde paden passeren in de buurt van de camping, waarna u kunt genieten van wandelen, wandelen of fietsen. De regio is dynamisch toeristisch niveau: museum, monumenten, natuur, parken, er is voor elk wat wils.

Campings in de buurt

Populairste steden