Een merk easyvoyage

Camping La Ferme de Ronfil

La Ferme de Ronfil Laag-Normandië - La Lande-Saint-Siméon visuel 1/3
La Ferme de Ronfil Laag-Normandië - La Lande-Saint-Siméon visuel 2/3
La Ferme de Ronfil Laag-Normandië - La Lande-Saint-Siméon visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang rivier

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Ferme de Ronfil op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque

Know-All-About-Camping

Ferme de Ronfil is een etablissement in volle natuur in het departement Orne. Met de uitgeruste tenten die te huur worden aangeboden, kunt u een familie-glampingverblijf op de boerderij doorbrengen in een groene omgeving.

Familie verblijf op de boerderij

Vakantiegangers op zoek naar natuur en rust zijn welkom in La Ferme de Ronfil. Door in deze biologische boerderij te verblijven, kan het hele gezin genieten van een bevoorrechte locatie in het hart van de Suisse Normande. De groene en heuvelachtige reliëfs nodigen u uit voor een uitzonderlijk glamping verblijf op het platteland. De Ferme de Ronfil dateert uit de 17e eeuw, is omgeven door 40 hectare biologische landbouw en biedt eindeloos uitzicht op de omliggende gebieden. Op slechts 2.30 uur van Parijs kunnen vakantiegangers ontspannen in een groene omgeving waar de natuur in de schijnwerpers staat.

Glamping vakanties op de boerderij

Tijdens hun verblijf in La Ferme de Ronfil zullen kinderen absoluut blij zijn om alle soorten dieren te kunnen benaderen. Koeien, paarden, geiten, pony's, konijnen en kippen zullen aanwezig zijn en zullen peuters verbazen. De boerderijmanager, die gepassioneerd is over haar werk, zal vakantiegangers leren hoe ze brood moeten maken, koeien melken of mooie ponyrijden maken.

Glamping vakanties op het platteland

Vakantiegangers die verliefd zijn op de natuur zullen in de ban raken van hun verblijf in La Ferme de Ronfil. Maak voor een unieke ervaring een wandeling door het nachtbos om wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te ontdekken. Uilen, herten, hinden en vossen wachten op je. Het pand biedt ook yogalessen aan de voet van een kastanjeboom die zo oud is als 200 jaar oud. De regio nodigt, dankzij zijn prachtige landschappen, uit om verschillende buitenactiviteiten te beoefenen, zoals klimmen, paardrijden, mountainbiken, deltavliegen of paragliden.

Campings in de buurt

Populairste steden