Een merk easyvoyage

Camping de la Fouquerie

Camping de la Fouquerie Laag-Normandië - Flers visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de la Fouquerie op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Aantal Staanplaatsen: 50

  • Locations-number-locatif 3

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De camping Fouquerie is gelegen in de stad Flers in de Orne aan de poort van de regio Suisse Normande. Het heeft het label "Normandy Tourism Quality", "Quality Camping" en "Home Bike" en biedt een rustig verblijf op 2 stappen van de stad en zijn voorzieningen.

Grote plaatsen van 80 tot 350 m² zorgen ervoor dat u uw tent, caravan of camper met hagen kunt installeren om u van de buurt te isoleren. Een toiletgebouw met kinderkamer bevindt zich in het hart, zodat iedereen in de buurt is en er een afvoerruimte is voor de camper. U zult genieten van het groen van 15 april tot 15 oktober.

Het hele jaar door zijn stacaravans te huur. Ze hebben een oppervlakte van 27 m² (32 m² voor de mobilhome PMR) en hebben 2 slaapkamers en een slaapbank voor maximaal 6 vakantiegangers. Elke kamer heeft een terras met tuinmeubelen en parasol om van het buitenleven te genieten. U kunt licht reizen omdat de lakens worden verhuurd als u dat wenst.

Voor uw welzijn biedt het etablissement een aanbetaling van brood en gebak (reservering de dag ervoor), een kiosk om te schuilen in geval van grillig weer), selectief sorteren, wifi-kiosken, een barbecue om te delen en de lening van fiets.

Het land Flers is een oase van groen waar groen toerisme in de schijnwerpers staat. Veel gemarkeerde wandelingen worden voorgesteld om de omgeving te voet of met de fiets te ontdekken. De regio is geschikt voor zowel atleten als contemplatieven. Het park van het kasteel biedt wandelingen langs de vijvers, vissen, entertainment in juli en augustus (shows). Mis het moeras van Grand-Hazé niet om een rijke flora en fauna te observeren.

Campings in de buurt

Populairste steden