Een merk easyvoyage

Camping La Vallee De La Selune

La Vallee De La Selune Laag-Normandië - Pontaubault visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Mont Saint-Michel ( 11.9 km )

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Vallee De La Selune op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping de la Sélune ligt in het prachtige stadje Poutaubault, 5 km ten zuiden van Avranches en 12 km ten oosten van de monumentale Mont Saint-Michel. Uw accommodatie zal stil zijn een paar meter van een prachtige rivier, Sélune, die uitmondt in de Baaiberg.

U verblijft in tent, caravan of camper of huurt in stacaravans. Een grote grasvlakte met meerdere bomen is een ideale omgeving om uw huis op het rustige platteland te plaatsen. De stacaravans zijn volledig uitgerust voor een verblijf zo comfortabel als thuis.

Op het terrein hebben de eigenaren voor u een toiletgebouw met warme douches, een wasruimte met wasmachine en droger voorzien. Een kleine supermarkt is geopend op het terrein voor uw dagelijkse behoeften. Indien nodig vindt u in het centrum van het dorp, op 2 minuten lopen, restaurants met regionale gastronomie. Er is ook een bakker en vleeswaren.

Het dorp grenst aan de rivier de Sélune, een echte uitnodiging om te wandelen of fietsen. In de omgeving kunt u ook paardrijden, vissen, tennis, zwemmen en golfen, omdat de regio veel faciliteiten heeft. Op 5 km ligt de zee of een zwembad, u wordt verwend met een keuze voor uw dagelijkse duik

De stad Avranches ligt op 6 km afstand en biedt verschillende toeristische activiteiten. Op 20 minuten ontdekt u het plaatselijke wonder dat Mont-Saint-Michel is. Normandië en Bretagne zijn bij de hand om hun respectieve erfgoed te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden