Een merk easyvoyage

Camping La Perame

La Perame Laag-Normandië - Genets visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Mont Saint-Michel ( 5.7 km )

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Perame op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Aantal Staanplaatsen: 50


Know-All-About-Camping

Camping La Perame ligt op 2 stappen van de baai van de beroemde Mont-Saint-Michel, de trots van de regio Normandië. U verblijft in een landelijke omgeving omdat het zich in een oude boerderij in Normandië bevindt. Avranches en Granville zijn de karakteristieke steden van het gebied.

Twee grote percelen zijn uitgesneden op 50 locaties met groen als levend theater. Bomen en hagen zullen je gelukkig maken. Het etablissement is uitgerust met 2 toiletgebouwen met warme douches, wastafels en wasbakken. Het team wacht op je van 15 april tot 31 oktober.

In juli en augustus brengt de bakkerij elke ochtend op de camping door om gebak en vers brood te bieden om de dag te beginnen. In het centrum van het dorp Genêts bereikt u alle lokale winkels en als de behoeften voelbaar zijn, kunt u naar Avranches gaan die supermarkten hebben.

Rendez-vous tot 1,8 km om prachtige wandelingen te maken aan de rand van de baai, waar u een adembenemend uitzicht op de Mont-Saint-Michel hebt. Zandstranden zijn unaniem en zorgen voor mooie momenten.

De regio heeft een sterk toeristisch potentieel. In Genêts ontdekt u een interessant erfgoed met park en kerk. Ga naar Granville om de jachthaven en de stad van de zee te bekijken.De stad Avranches heeft het museum voor schrift. Natuurlijk wordt u aangetrokken door de baai en de beroemde rots die prachtige wandelingen biedt.

Campings in de buurt

Populairste steden