Een merk easyvoyage

Camping Le Clos Normand

Le Clos Normand Laag-Normandië - Couterne visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Clos Normand op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Aantal Staanplaatsen: 65

  • Locations-number-locatif 11


Know-All-About-Camping

De camping Clos Normand is gelegen in Laag-Normandië in de buurt van de Chemin des Templiers, in een groen park. De hele familie zal in staat zijn om een uitstekend verblijf door te brengen en te genieten van een zeer vredige natuurlijke rust in het hart van het Normandische platteland.

Mooie nissen van groen wachten op tent, caravan of camper in de buurt van het sanitair voor een comfortabel verblijf. Het etablissement heeft stacaravans als u de huur kiest. Je kunt er tot 4 blijven met een mooie uitrusting.

Voor vermaak hebben vakantiegangers verschillende faciliteiten tot hun beschikking op de camping Clos Normand. Het is mogelijk om ping-pong en tafelvoetbal te spelen, evenals jeu de boules-spellen op de aanwezige kommen. De speeltuin die beschikbaar is voor kinderen zal hen verrassen met glijbanen en schommels. Rond de camping zijn ook enkele activiteiten beschikbaar. Het zal mogelijk zijn om, met een gids of niet, de rijke en gevarieerde natuur te verkennen die de charme van het bos Andaines maakt. De heidevelden, puinhopen, rotsachtige hellingen en rivieren nodigen uit om gecharmeerd te zijn. De bron van Chaude-Fontaine en de grot van de fee Gisele wachten ook om te worden bezocht. In de buurt van de camping le Clos Normand bevindt zich een recreatie-station waar golf, mini-golf en jeu de boules kunnen worden beoefend. Zwemmers zullen genieten van het zwembad, terwijl sportliefhebbers gaan wandelen, fitnessparcours, mountainbiken, fietsen of boomklimmen. Het zal ook mogelijk zijn om te gaan paardrijden en vissen.

In de omgeving zijn sommige sites te bezoeken voor de amateurs van toerisme. Het zal mogelijk zijn om de toren van Bonvouloir te ontdekken, die deel uitmaakte van een vijftiende-eeuws landhuis. De middeleeuwse stad Domfront opent zijn deuren, evenals het kuuroord Bagnoles de l'Orne op 3 km.

Campings in de buurt

Populairste steden