Een merk easyvoyage

Camping La Nocherie

La Nocherie Laag-Normandië - Saint-Bômer-les-Forges visuel 1/2
La Nocherie Laag-Normandië - Saint-Bômer-les-Forges visuel 2/2

Hoogtepunten

Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Nocherie op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De Nocherie is niet alleen een camping. Hoewel het klassieke accommodatie-oplossingen biedt, maar het ligt ook aan de voet van een landhuis met een prachtig park en prachtige huisjes om het Normandische bocage in een idyllische omgeving te ontdekken.

Een enorme weide met dik gras wacht op tent, caravan of camper. U zult de vele bomen waarderen die prachtige parasols en grenzen zullen vormen. Je staat 's ochtends op met uitzicht op het landhuis en de omliggende natuur. De verandering van omgeving is verzekerd.

Stacaravans zijn te huur. Je hebt de keuze tussen verschillende maten maar evenveel comfort. Het etablissement maakt ook kamers en gites ingericht met 2 oren.

Ter plaatse wordt een hostel geopend, u profiteert van de 30 jaar ervaring van de eigenaars die u de menu's naar keuze laten proeven.

Kinderen zullen genieten van spelen in de natuur, bovendien is er een speeltuin voor hen gereserveerd.

In de omgeving zijn er veel activiteiten: het aardewerkmuseum, het middeleeuwse stadje Domfront, een skelter, de boerderij van de Michaudière en zijn trekpaarden, de miniatuurtreinen van Clecy, koetsritten en een paardenkoets. Greenway voor prachtig wandelen te voet of met de fiets. Ga naar het pretpark Ange Michel voor sensatiezoekers.

U blijft op gelijke afstand van de beroemde Mont-Saint-Michel en de stad Caen, 85 km, wat ideale bestemmingen zijn om een dag door te brengen met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden