Een merk easyvoyage

Camping Le Cottage Fleuri

Le Cottage Fleuri Laag-Normandië - Varaville visuel 1/2
Le Cottage Fleuri Laag-Normandië - Varaville visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage du Home ( 4.2 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Cottage Fleuri op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Aantal Staanplaatsen: 120


Know-All-About-Camping

De camping Le Cottage fleuri ligt in het noorden van Normandië, op 2 km van de mooie badplaats Cabourg. Een wandeling van 4 minuten geeft u toegang tot een gigantisch zandstrand dat prachtige momenten met familie of vrienden zal garanderen.

Het etablissement biedt zeer ruime plaatsen van 150 m² afgebakend door houten barrières zodat iedereen rustig van zijn ruimte kan genieten. U kunt eenvoudig verbinding maken met water en elektriciteit.

Staanplaatsen zijn het hele jaar door te huur als u het hele seizoen van uw stacaravan wilt genieten. De volgende services zijn beschikbaar: gazon-, elektriciteits-, was- en gasflessen.

De kinderen brengen tijd door op de voor hen gereserveerde speelplaats. In het geval van wispelturig weer is een gezelligheidsruimte met bordspellen en televisie voor iedereen geopend, het heeft ook een hoekkoks met ruimte maaltijd. Atleten zullen genieten van de pingpongtafels en de bowlingbaan die is goedgekeurd voor de wedstrijden.

U zult het watergebied waarderen met een zwembad van 200 m² verwarmd tot 28 graden en uitgerust met 2 glijbanen en een groot solarium om te zonnebaden en nietsdoen.

U bereikt het centrum van Cabourg gemakkelijk langs het strand, het is een mooie wandeling met een ontdekking van het architecturale erfgoed van Normandië. In het stadscentrum vindt u een casino, alle winkels en restaurants. In de omgeving kunt u golfen, zeilen, paddle of paardrijden.

Campings in de buurt

Populairste steden