Een merk easyvoyage

Camping Oasis Camping

1 beoordelingen 4/5

Oasis Camping Laag-Normandië - Leeuw-sur-Mer visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage Centrale ( 0.4 km ),

    Plage Centrale ( 1.1 km ),

    Plage Centrale ( 2.5 km ),

    Plage de la Digue-Est ( 2.7 km ),

    Plage du Petit-Enfer ( 3.5 km ),

    Plage Riva-Bella ( 4.5 km ),

    Plage de Langrune ( 4.9 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Oasis Camping op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"zeer goed accui"

le Maa. 16 Juli 2018

De camping Oasis Camping ligt in ... Onze stacaravan was ... Het zwembad of het waterpark was ... De ontvangst op de camping was ... Het entertainment was ... De kinderclub was ... .

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09


Know-All-About-Camping

De camping Oasis ligt aan zee aan de kust van Nacre tussen de steden Ouistreham en Courseulles ten noorden van Caen. De nabijheid van de kust is een uitnodiging voor fietstocht waarbij voeten in het water voor meer dan 6 km in een rustige omgeving.

Twee grote lanen met de zee en het strand in het zicht worden begrensd door grasvelden afgebakend door plantaardige hagen. Kom in tent, caravan of camper voor een rustig verblijf in het midden van het groen met alle comfort: elektriciteit, water, sanitair en afvoer.

In verhuur biedt het etablissement 2 soorten accommodatie: stacaravans of tenten Coco-sweet. De eerste biedt plaats aan maximaal 6 vakantiegangers in 2 slaapkamers, een woonkamer met tv, een keuken, een badkamer met apart toilet. De houten terrassen zijn de echte troeven van deze verhuur. De Coco-zoete tenten zijn gezellige kleine nesten met een slaapkamer, een woonkamer met een slaapbank, een kitchenette en een overdekt terras.

Op het terrein vindt u elke dag wifi en seizoensgebonden fruit- en groentetafels en afhaalmaaltijden. Elke week stopt een pizzawagen op de camping. Op 5 minuten lopen bereikt u het centrum van het dorp met meerdere winkels en kwaliteitsrestaurants en markten waar u lokale producten en verse producten uit de zee kunt kopen. Indien nodig wordt de stad Caen bediend door bus in 20 minuten.

Kinderen zorgen voor de speeltuin, pingpongtafels, tafelvoetbal en bordspellenleningen en boeken.

De belangrijkste bezienswaardigheden zijn in de omgeving: de invasiestranden, de stad Bayeux en vooral de karakteristieke steden van de bloemrijke kust zoals Deauville, Cabourg of Honfleur. Normandië en zijn gastronomie gaan voor u open.

Campings in de buurt

Populairste steden