Een merk easyvoyage

Camping Le Domaine du Hamel

Le Domaine du Hamel Laag-Normandië - Jullouville visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Mont Saint-Michel ( 15.6 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Domaine du Hamel op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/10


Know-All-About-Camping

Camping Domaine du Hamel ligt tussen Granville en Mont-Saint-Michel, op 5 minuten van de westkust van Cotentin. U zult de zachtheid van het leven in Normandië waarderen dankzij de omgeving en de comfortabele uitrusting die het adres voorstelt.

Gemiddeld 80 m² aan oppervlakten uitgerust met water, elektrische aansluitingen en rioleringspunten wachten op uw tent, caravan of camper. Het groen is overal om je heen.

Huur caravans met voortent en stacaravans zijn beschikbaar. De stacaravans zijn ontworpen voor maximaal 6 vakantiegangers. Alle ruimte is winstgevend met een keuken, een badkamer, een apart toilet en slaapkamers. In een caravan verblijft u tot 3 personen met een kitchenette en sanitair in de buurt.

Ter plaatse biedt de camping wifi, de verkoop van gasflessen, een supermarkt en in het seizoen een snack en een aanbetaling van brood en gebak.

Atleten en kinderen worden verwend omdat ze toegang hebben tot een speeltuin, jeu de boules, ping-pong, tafelvoetbal, een thuisbal en een bibliotheek.

Een binnenzwembad van 6 bij 12 meter met balneotherapie wordt het verzamelpunt van iedereen.

Veel activiteiten zijn in de buurt beschikbaar. Paardensportcentrum, zeilschool openen hun deuren voor leuke momenten. De stranden aan het kanaal liggen op 5 minuten en nodigen uit tot zwemmen, vissen en wandelingen langs de kust.

Voor je excursies begin je met de spa waar je verblijft, Jullouville. Iets verder weg ligt het beroemde Granville en de beroemde Mont-Saint-Michel. Ga eropuit om de Chaussey-eilanden en de Angelsaksische eilanden te verkennen.

Campings in de buurt

Populairste steden