Een merk easyvoyage

Camping Les Capucines

Les Capucines Laag-Normandië - Ranville visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Capucines op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 212


Know-All-About-Camping

De camping Capucines is ideaal gelegen tussen de steden Caen en Ouistreham een paar minuten van de Côte Fleurie met zijn karakteristieke steden Deauville of Cabourg. U verblijft op het platteland aan de rand van het dorp Ranville, dat een groot aanbod van infrastructuur voor toerisme heeft.

De accommodatie biedt 212 locaties, verdeeld over verschillende rijstroken. Elk perceel is omgeven door plantaardige hagen met een gazon voor uw comfort in tent, caravan of camper.

Bij het verhuren heeft u de keuze tussen caravans, mobilhomes of appartementen die allemaal zijn uitgerust en het hele jaar open zijn om te komen genieten wanneer u naar Normandië wilt.

Veel diensten zijn beschikbaar op het terrein, zoals brood en gebak, een supermarkt, wifi, een ruimte voor campers en een wasserette. Voor leuke momenten zijn een mini-golf, een speelkamer met pingpongtafels en tafelvoetbal beschikbaar. Kinderen zullen graag een speeltuin voor hen vinden.

In 8 minuten lopen of 2 met de auto heeft het centrum van het dorp alle voorzieningen (handel en restaurants).

Op 10 minuten rijden wordt u verwend met een keuze voor uw uitstapjes. Waterliefhebbers vinden zwemmen (zee en zwembad), vissen (zee en rivier), varen en zeilen. Atleten hebben toegang tot een manege of boogschieten. Spelers bezoeken de casino- en cultuurliefhebbers in de bioscoop en het museum. Om 20 minuten opent de stad Caen zijn deuren.

Campings in de buurt

Populairste steden