Een merk easyvoyage

Camping Les Charmilles

Les Charmilles Laag-Normandië - Essay visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Charmilles op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09


Know-All-About-Camping

De camping Les Charmilles ligt in het hart van het departement Orne in Normandië, een paar kilometer ten noorden van Alençon. In de omgeving vindt u rivier, bos, Greenway en recreatiebasis voor een vakantie op het platteland met de natuur als perspectief.

Het etablissement heeft 24 plaatsen met een minimale oppervlakte van 100 m² met gras, heggen voor groentescheiding, elektrische aansluitingen, afwateringsgebied en opritten met grind. Breng uw vakantie door in tent, caravan of camper.

Verschillende stacaravans zijn te huur. Ze zijn uitgerust met een kitchenette met koelkast, kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en servies, een doucheruimte met apart toilet voor sommige, een of meer kamers, afhankelijk van de gewenste grootte. Wat er ook gebeurt, er is een privé buitenruimte voor u om buiten te dineren.

Op het terrein zal de bowlingbaan de ontmoetingsplaats zijn voor momenten van gezelligheid.

Het land ligt op 400 m van het centrum van het dorp Essay met verschillende winkels, zoals een postkantoor, een bakkerij, een bar-tabac

In de directe omgeving van de afleidingen zijn aanwezig als karting, gemarkeerde wandelen, een rally-cross circuit, een manege, de rivier. De stad Alençon ligt op 20 minuten afstand en biedt een mooi Normandisch erfgoed en musea. De eerste stranden zijn bereikbaar in 1 uur en vertrekken voor de dag om de Mont-Saint-Michel te ontdekken (om 2:30).

Campings in de buurt

Populairste steden