Camping Lieu Castel

2 beoordelingen 3/5

Lieu Castel Laag-Normandië - Gonneville-sur-Mer visuel 1/2
Lieu Castel Laag-Normandië - Gonneville-sur-Mer visuel 2/2

Hoogtepunten

Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Lieu Castel op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 6.0


  • Waar voor je geld:10.0
  • Accommodatie :10.0
  • Dienstverlening10.0
  • Animatie:7.0

"Productieve wijziging van eigenaar"

le Don. 16 Aug. 2018

Zeer mooie camping opnieuw gedaan voor negen, mooie en grote sites, receptie en onberispelijke diensten. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Speeltuin voor kinderen een pluspunt! Zonder aarzeling aanbevelen

"zielig!"

Par karine72 le Woe. 15 Juli 2015

Camping teleurstellend! Jammer thuis! Hygiëne laat te wensen over! 3 dagen geleden gelukkig was het gewoon om te slapen! Ik zou nooit meer teruggaan!

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 31/03

  • Sluitingsdatum: 14/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De camping Lieu Castel ligt op 2 stappen van de bloemrijke kust tussen de badplaatsen Cabourg en Deauville. Het is de ideale plek om Laag-Normandië te ontdekken. U zult het groen van 3 hectare waarderen temidden van de typische weiden van de omgeving.

Grasplaatsen van 80 tot 100 m² wachten op tent en caravan. U installeert maximaal 6 vakantiegangers met uw voertuig en met toegankelijke elektrische terminals. De campers profiteren van hun eigen ruimte om zich te vestigen met alle comfort. De percelen zijn bloemrijk en halfschaduw om van het buitenleven te genieten.

Coco-zoete tenten en stacaravans zijn te huur. De eerste zijn echte cocons in doeken en doorzichtige muren voor een terugkeer naar de bronnen. Ze hebben 2 slaapkamers, een eettafel, een koelkast, een magnetron en een terras met tuinmeubelen. De stacaravans hebben 1 of 2 slaapkamers, een doucheruimte en een apart toilet.

Op het terrein bieden de eigenaren een supermarkt, wifi, een brooddepot (bestel de dag ervoor), toeristische informatie en een snackbar met afhaalmaaltijden. Soms komt de camping tot leven. Kinderen hebben een opblaasbare speeltuin en sportliefhebbers kunnen genieten van de bowlingbaan en de pingpongtafels.

Het strand ligt op 1 km van de camping en de golfbaan ligt tegenover. De regio biedt een veelvoud aan afleidingen, zoals maneges, gemarkeerde wandelpaden, zeilscholen, etc. De kustplaatsen bieden een rijk en interessant erfgoed dat typerend is voor Normandië.

Campings in de buurt

Populairste steden