Camping de la plage

Camping de la plage Laag-Normandië - Blonville-sur-Mer visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage du Hameau-Goblin ( 2.3 km ),

    Plage de Villers sur Mer ( 2.5 km ),

    Plage de Blonvillle-Est ( 2.6 km ),

    Plage Jean-Mermoz ( 3 km ),

    Plage de Benerville ( 3.2 km ),

    Plage de Tourgéville ( 4.4 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de la plage op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De strandcamping heeft een naam die boekdelen spreekt. Het etablissement ligt in de stad Blonville-sur-Mer tussen Deauville en Cabourg, twee beroemde badplaatsen aan de Côte Fleurie. De zee aan de ene kant, het landschap aan de andere kant, kortom alles is samen voor een succesvol verblijf.

Percelen van ongeveer 80 m² zijn met gras begroeid om tent, caravan of camper op een comfortabele manier te ontvangen, u heeft natuurlijk toegang tot de elektrische terminals, het toiletgebouw en de afvoerruimte

Stacaravans zijn te huur. Elke huur is uitgerust met een eethoek met borden, magnetron en koelkast. Je hebt 2 kamers voor de nacht en een slaapbank voor de opvang van 6 vakantiegangers. Sanitair niveau er is een doucheruimte en een apart toilet. Buitenterras en tuinmeubelen zijn er om te genieten van de geweldige zeelucht.

On-site restaurant met afhaalmaaltijden is open. Als je wilt koken, vind je een supermarkt en wifi om recepten te vinden. Alle voorzieningen liggen op 500 m in het centrum van het dorp. Kinderen zullen de speeltuin, de speelkamer, de pingpongtafels waarderen en met je familie of vrienden is het petanquebaan je verzamelpunt.

Het strand van Goblins ligt tegenover de camping, u kunt gemakkelijk te voet bereiken. Onderweg bereik je zelfs Deauville, een mooie wandeling in perspectief. In de omgeving is het activiteitenprogramma goed gevuld: zeilschool, paardrijden, rosalies, mountainbikecircuit, fiets- en tandemverhuur, bowlen ...

Je verblijft in het hart van de bloemrijke kust met namen van beroemde badplaatsen zoals Deauville, Honfleur, Cabourg. De campagne Calvados zal geen geheim voor u hebben na een verblijf hier.

Campings in de buurt

Populairste steden