Een merk easyvoyage

Camping Sous les étoiles

Sous les étoiles Laag-Normandië - Saint-Martin-des-Besaces visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sous les étoiles op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Sous les étoiles is een familiebedrijf en Engelstalig gelegen in het hart van Calvados tussen de steden Caen en Granville. Het land ligt aan de rand van het dorp Saint-Martin-de-Besace met bosjes als buren, hier staan rust en natuur in de schijnwerpers.

Mooie grasplaatsen met hagen om uw ruimte af te bakenen wachten op uw tent, caravan of camper. Elektrische terminals zijn aanwezig en sanitair zijn onderhouden en niet ver. Een caravanparkeerservice is beschikbaar als u uw accommodatie ter plaatse wilt verlaten om het volgende seizoen te genieten.

De snackbar op het terrein is geopend met afhaalmaaltijden en ontbijt. Het hoogtepunt hier is de uitgestrektheid van groen waar u van kunt genieten.

De leuke activiteiten op het terrein ontbreken niet, een grote speelkamer met tafelvoetbal, biljart, tafeltennistafels en spelconsoles is open voor iedereen. Een buitenspeeltuin is gereserveerd voor kinderen.

U verblijft in het hart van Calvados en kunt gemakkelijk genieten van toeristische attracties. Begin met wandelen vanuit het kamp om te genieten van Normandië. Een paar kilometer kun je paardrijden, bungeejumpen en lasergame oefenen. Twee pretparken zijn in de buurt: Festyland en Ange Michel.

De invasiestranden, Mont-Saint-Michel, Granville en het museum van de zee, Cherbourg, Caen, Bayeux en het museum van wandtapijten en de bloemrijke kust beroemd om zijn badplaatsen zijn minder dan 1u30 en zullen prachtig zijn bestemmingen.

Campings in de buurt

Populairste steden