Een merk easyvoyage

Camping L'escapade

4 beoordelingen 3/5

L'escapade Laag-Normandië - Cahagnolles visuel 1/11
L'escapade Laag-Normandië - Cahagnolles visuel 2/11
L'escapade Laag-Normandië - Cahagnolles visuel 3/11
L'escapade Laag-Normandië - Cahagnolles visuel 4/11
L'escapade Laag-Normandië - Cahagnolles visuel 5/11
L'escapade Laag-Normandië - Cahagnolles visuel 6/11
L'escapade Laag-Normandië - Cahagnolles visuel 7/11
L'escapade Laag-Normandië - Cahagnolles visuel 8/11
L'escapade Laag-Normandië - Cahagnolles visuel 9/11
L'escapade Laag-Normandië - Cahagnolles visuel 10/11
L'escapade Laag-Normandië - Cahagnolles visuel 11/11

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'escapade op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 7.0


  • Waar voor je geld:7.5
  • Accommodatie :7.5
  • Faciliteiten7.3
  • Dienstverlening5.5
  • Animatie:3.7

"Zeer mooie camping voor mensen die rust willen maar niet voor gezinnen uitsterven om 22.30 uur meer lawaai geen animatie bij het zwembad geen muziek niets entertainment in de week behalve voor een grote petanquewedstrijd is welkom een beetje koud"

le Maa. 13 Aug. 2018

De camping L'Escapade bevindt zich in ... Onze stacaravan was ... Het zwembad of het waterpark was ... De ontvangst op de camping was ... Het entertainment was ... De kinderclub was. ..

"Dankjewel"

le Don. 26 April 2018

De camping L'Escapade bevindt zich in ... Onze stacaravan was ... Het zwembad of het waterpark was ... De ontvangst op de camping was ... Het entertainment was ... De kinderclub was. ..

"Enorm teleurgesteld heeft deze camping onze vakantie verpest en een slecht beeld van Normandië gegeven!"

Par nouif62 le Maa. 5 Mei 2014

Ik heb 5 dagen op deze camping doorgebracht. Huis van de koudste !!! Bij het vragen naar de locatie kregen we simpelweg te horen dat ik daar 30 minuten moest wachten. Ik ben bezig voor een uitje (en we zagen geen enkele camper de kamer binnenkomen of verlaten toen we in de auto zaten!). Zodra de 30 minuten zijn verstreken die een persoon ons komt ophalen, vullen we een vragenlijst in, dus geen uitwisseling met de persoon van de receptie, al was het maar: moet onmiddellijk worden opgelost! en geen cheque die contant geld en cheques vakantie (misschien kunnen we deze persoon stelen en hem een nep cheque geven!). dan krijgen we een insigne en brengen ons naar een locatie (de persoon gaat met zijn voertuig, we volgen) en het wijzen ons op ons dus nogmaals geen uitwisseling. Ha! als een uitwisseling omdat de dame nog steeds controleert wat we in onze kofferbak hebben !!!! het maakte ons hallucineren !! want zoals we een locatie met elektriciteit hebben genomen, moet dat ook niet te dom zijn! We zijn een 3 met onze kleine (22 maanden), dus we vroegen voordat we naar deze camping gingen of er een ruimte en een babyverwarmde badkamer was, antwoord ja. Verras alleen dat de ruimte baby niet wordt verwarmd: het is in het buitenste deel van verwarmd sanitair en meer moesten we meerdere keren claimen voordat de deur van de babyruimte open is! Dus op de 2e dag baby open ruimte en daar, geen water! We moesten het meisje op de 2 dagen met ons in de douches wassen, alleen de douches hebben een beperkte tijd (8 minuten per persoon per nacht), dus noodzakelijkerwijs aan het einde van het verblijf moet je de spin wassen! (Natuurlijk heeft de camping geen extra minuten toegevoegd aan onze pas!) Bovendien is deze pas helemaal niet praktisch: een pas voor 3 en het is essentieel om de tijd dat we douchen dus 1 persoon te laten douche meteen! en niemand kan de camping verlaten om naar de bakker of iets anders te gaan, de tijd dat je doucht, omdat er ook dezelfde pas nodig is om de toegangsbarrières te openen en de camping te verlaten! Oefen !!! Einde van het verblijf gelijk aan de aankomst: we maken de pas en het enige antwoord: moet je alles regelen? oké tot ziens. nee je hebt een goed verblijf gehad, goede weg of anders !! Zo geweldig welkom, super aardig !! Bovendien is het een klantenkring van vaste klanten die zo veel indruk maken te storen. dus we vluchtten de camping tot het maximum en gingen zelfs niet rond het park, we gingen niet naar het zwembad (heel dicht bij het huis omdat de grote indruk te observeren was) anders mooie camping en schone paden. het is leuk om wat dieren op de camping te hebben. geen animatie op onze periode.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 99

  • Surface-camping : 7 ha

Campings in de buurt

Populairste steden