Een merk easyvoyage

Camping Village Club Murs

Village Club Murs Provence-Alpes-Côte d'Azur - Murs visuel 1/4
Village Club Murs Provence-Alpes-Côte d'Azur - Murs visuel 2/4
Village Club Murs Provence-Alpes-Côte d'Azur - Murs visuel 3/4
Village Club Murs Provence-Alpes-Côte d'Azur - Murs visuel 4/4

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Club Murs op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 07/04

  • Sluitingsdatum: 03/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 37


Know-All-About-Camping

Village Club Murs ligt in het natuurpark Luberon en is de ideale plek om te genieten van gevarieerde activiteiten in een natuurlijke omgeving.

Familie camping in de Provence

In de Village Club Murs zullen vakantiegangers geen activiteiten missen waar ze met het gezin van kunnen genieten. De geneugten van zwemmen zullen vooral bij de ontmoeting zijn dankzij de aanwezigheid van het gemeentelijk zwembad dat grenst aan de camping. Vakantiegangers zullen genieten van bevoorrechte toegang tot de laatste en zo zichzelf vernieuwen tijdens de warme Provençaalse dagen. Dit grote verfrissende zwembad biedt een royaal gebied en afgeronde vormen voor aangename badmomenten. Een kinderzwembad is aanwezig en ouders kunnen ontspannen op de ligstoelen die rondom beschikbaar zijn.

In de Village Club Walls kunnen kinderen en volwassenen verschillende activiteiten uitoefenen op basis van hun wensen. Atleten zullen elkaar zeker ontmoeten op het voetbalveld en de tennisbaan. Gedurende deze tijd spelen sommige vakantiegangers misschien liever tafeltennis of jeu de boules. Voor kinderen is er een buitenspeeltuin en een opblaasbaar kasteel.

Sport verblijf in de Provence

De Village Club Murs ligt in het regionale natuurpark Luberon en nodigt vakantiegangers uit om te genieten van de vele kloven, ideaal voor alle liefhebbers van wandelen, mountainbiken, paardrijden en klimmen. Op de Sorgue of de Rhône is het erg leuk om te kanoën en kajakken.

Natuur verblijf in de Provence

De prachtige landschappen zullen natuurliefhebbers zeker bevallen die van een uitzonderlijke omgeving zullen genieten. Het Provençaalse Colorado van Roussillon met zijn okerkleurige terrein nodigt uit tot het maken van uitzonderlijke wandelingen, evenals de weg van Lavendel, de Mont Ventoux, de Alpilles of zelfs de zeer beroemde en prachtige baaien gelegen tussen Marseille en Cassis.

Ontdek het Provençaalse erfgoed

Vakantiegangers zullen worden verleid door de schoonheid van hooggelegen dorpen zoals Bonnieux, Gordes, Saignon, Ménerbe of Arles, de hoofdstad van de Camargue.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - 10 must-see plekken

10 must-see plekken

Le Mag Camping - 10 bijzondere activiteiten om te ontdekken

10 bijzondere activiteiten om te ontdekken

Le Mag Camping - De mooiste Calanques tussen Marseille Cassis

De mooiste Calanques tussen Marseille Cassis

Le Mag Camping - Wat is er te doen in Cassis en omgeving?

Wat is er te doen in Cassis en omgeving?

Le Mag Camping - Trip van een week naar het schiereiland Giens

Trip van een week naar het schiereiland Giens

Campings in de buurt

Populairste steden