Een merk easyvoyage

Camping Agricampeggio Alessandra

Agricampeggio Alessandra Sicilië - Torrenova visuel 1/2
Agricampeggio Alessandra Sicilië - Torrenova visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Agricampeggio Alessandra op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Agricampeggio Alessandra ligt op slechts een steenworp afstand van de zee in Sicilië en biedt een aangename omgeving voor natuurliefhebbers.

Kamperen op Sicilië aan zee

Voor vakantiegangers die op Camping Agricampeggio Alessandra verblijven, zullen de geneugten van zwemmen en ontspanning op de loer liggen dankzij de bevoorrechte locatie van deze laatste. De zee ligt dicht bij de camping, vakantiegangers hebben inderdaad de mogelijkheid om het strand in een mum van tijd te bereiken. Terwijl sommige afkoelen in de Middellandse Zee, zullen anderen genieten van de prachtige omgeving en de rustige omgeving om momenten van nietsdoen door te brengen. Watersportliefhebbers kunnen zeillessen nemen om te profiteren van de omliggende maritieme omgeving op Camping Agricampeggio Alessandra.

Kamperen in familie Sicilië

Op Camping Agricampeggio Alessandra kunnen vakantiegangers genieten van een verscheidenheid aan activiteiten die jong en oud zullen bekoren. Kinderen zullen zich niet vervelen op Camping Agricampeggio Alessandra, met een grote speeltuin van ongeveer 1000 m2. Deze grote ruimte gewijd aan het spel zal de ontmoetingsplaats zijn voor kinderen om nieuwe vrienden te maken en te vertrekken met herinneringen in hun hoofd.

Vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning zullen welkom zijn op Camping Agricampeggio Alessandra. Een massageservice wordt aangeboden en garandeert momenten van pure ontspanning en welzijn.

Waterfront huishuur in Sicilië

Voor een comfortabel verblijf op Sicilië gaat er niets boven het huren van een comfortabel huis. Camping Agricampeggio Alessandra biedt inderdaad om te genieten van een huurhuis en te genieten van de groene omgeving. Elk huis is 32 m2 en is geschikt voor maximaal 4 personen met slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer en overdekte veranda.

Campings in de buurt

Populairste steden