Een merk easyvoyage

Camping Al Bosco

Al Bosco Friuli Venezia Giulia - Grado visuel 1/3
Al Bosco Friuli Venezia Giulia - Grado visuel 2/3
Al Bosco Friuli Venezia Giulia - Grado visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Al Bosco op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/04

  • Sluitingsdatum: 18/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 28

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Al Bosco ligt aan zee in de regio Friuli Venezia Giulia in Italië. De aangeboden diensten zullen het hele gezin verrukken.

Familiecamping in Italië met zwembad en jacuzzi

Door op de camping Al Bosco te verblijven, kan het hele gezin zeer aangename momenten van baden doorbrengen op slechts een steenworp afstand van de zee dankzij de aanwezigheid van een mini-zwembad dat is gereserveerd voor de kinderen. In dit ondiepe zwembad kunnen de allerkleinsten plezier hebben en als een gek afkoelen. De geneugten van spelen en zwemmen zijn er voor de kinderen die vertrekken met een indrukwekkend aantal herinneringen. Terwijl de kinderen genieten van het voor hen gereserveerde zwembad, zullen ouders die willen ontspannen de aanwezigheid van een jacuzzi waarderen. Deze hot tub is ideaal om te ontspannen en elke vorm van stress te vergeten.

Kamperen aan zee in Italië

Wilt u een vakantie aan zee doorbrengen in Italië in de regio Friuli Venezia Giulia? Welkom op de camping Al Bosco die u uitnodigt om te genieten van een bevoorrechte locatie dicht bij een zandstrand. Deze nabijheid van de zee nodigt jong en oud uit om een geweldige tijd te hebben in een bevoorrechte omgeving. Het zandstrand is ideaal voor kinderen om te rennen en plezier te hebben, terwijl ouders kunnen genieten van loungen op een ligstoel of in de schaduw van een paraplu. Tussen zwemmen en luieren in de zon, beloven deze vakanties in Italië onder het teken van welzijn te worden geplaatst.

Bungalowverhuur aan zee in Italië

Er gaat niets boven het huren van een bungalow in de zee in Italië voor een vakantie die zowel exotisch als comfortabel is. De houten bungalows die worden aangeboden door Al Bosco Camping nodigen koppels, families en groepen vrienden uit om in totaal maximaal 4 te blijven.

Voor absoluut comfort gaat er niets boven het kiezen van een stacaravan. De laatste hebben een keuken met een badkamer en een aangenaam terras.

Campings in de buurt

Populairste steden