Een merk easyvoyage

Camping Aquileia

Aquileia Friuli Venezia Giulia - Aquileia visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Aquileia op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 17

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Aquileia ligt in Friuli Venezia Giulia in het noordoosten van Italië. Deze familiecamping nodigt u uit om te genieten van kwaliteitsdiensten in een aangename omgeving, op een camping of in een huuraccommodatie. Veel natuurgebieden kunnen in de buurt worden bezocht, zoals karstgrotten en het eiland Cona.

Familiecamping met zwembad in het noordoosten van Italië

Camping Aquileia is perfect voor een aangename vakantie met het gezin. Jong en oud kunnen hele dagen plezier beleven dankzij de aanwezigheid van een groot buitenzwembad, waarvan u dankzij het verwarmde water op elk moment van de dag kunt genieten. Dit grote zwembad is perfect om te zwemmen, maar is ook geschikt voor degenen die willen ontspannen in het water. In de ochtend kunnen vakantiegangers een duik nemen in het zwembad om de dag goed te beginnen. 'S Avonds, na een lange dag vol activiteiten, gaat er niets boven ontspannen in het verwarmde zwembad om in stijl af te sluiten. De jongste kinderen hebben een peuterbad beschikbaar, ondiep en daarom ideaal voor hun veiligheid. Ligstoelen zijn aanwezig aan de rand van het water en laten u ontspannen zonnebaden.

Op de camping kunnen kinderen zich vermaken in de speeltuin die voor hen beschikbaar is. Er worden nieuwe vriendschappen gecreëerd en onvergetelijke herinneringen.

Huur een gemeubileerde bungalow in Friuli Venezia Giulia

Camping Aquileia biedt zijn gasten een comfortabel verblijf in een van de bungalows. Deze accommodaties hebben comfortabele kamers, een uitgeruste keuken, een badkamer en een terras met een eigen tuin. Stacaravans zijn ook te huur en de een zal de ander garanderen dat het hele gezin een uitzonderlijk verblijf zal doorbrengen.

Campings in de buurt

Populairste steden