Een merk easyvoyage

Camping Marina Julia Village

Marina Julia Village Friuli Venezia Giulia - Marina Julia visuel 1/7
Marina Julia Village Friuli Venezia Giulia - Marina Julia visuel 2/7
Marina Julia Village Friuli Venezia Giulia - Marina Julia visuel 3/7
Marina Julia Village Friuli Venezia Giulia - Marina Julia visuel 4/7
Marina Julia Village Friuli Venezia Giulia - Marina Julia visuel 5/7
Marina Julia Village Friuli Venezia Giulia - Marina Julia visuel 6/7
Marina Julia Village Friuli Venezia Giulia - Marina Julia visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Marina Julia Village op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 09/05

  • Sluitingsdatum: 23/09


Know-All-About-Camping

Voor een droomvakantie aan de Adriatische kust in Italië, niet ver van Venetië, is Marina Julia Village de ideale plek. Dit luxe familiebedrijf nodigt u uit om te verblijven in een uitzonderlijke omgeving, camping of bungalow.

Kamperen in Italië met waterpark

Voor een droomvakantie in Italië gaat er niets boven onbeperkte toegang tot een prachtig watergebied. Dit zal het geval zijn in Marina Julia Village, dat zijn gasten een enorme buitenruimte biedt die is gereserveerd voor het plezier van zwemmen, spelen en ontspanning. Verschillende zwembaden vormen dit watergebied, waaronder een olympisch zwembad, ideaal om te zwemmen en andere sportieve activiteiten zoals wateraerobics.

Kinderen hebben ook hun eigen zwembad om bevoorrechte momenten van spelen door te brengen. Een leuk zwembad voor kinderen is inderdaad aanwezig, erg ondiep en daarom veiliger. Speels materiaal vergezelt het zwembad zodat de jongste kinderen plezier kunnen hebben terwijl ze genieten van de geneugten van water terwijl de ouders ontspannen terwijl ze zonnebaden op een van de ligstoelen die beschikbaar zijn.

De dapperste zwemmers zullen niet aarzelen om te profiteren van de aanwezigheid van een dompelbad met een put en duikplanken. Deze zijn perfect voor zowel plezier- als sporttraining.

Kamperen aan de Adriatische kust met privéstrand

Vanuit Marina Julia Village hebben vakantiegangers een bevoorrechte toegang tot een privéstrand met uitzicht op de Adriatische Zee. Dit strand is ideaal om geweldige momenten met familie door te brengen, dankzij het ondiepe water dat geschikt is voor de kleintjes. Op slechts 100 meter afstand kunt u deelnemen aan een windsurf- en kitesurfschool die cursussen aanbiedt.

Kampeervakanties in de buurt van Venetië

Door in Marina Julia Village te verblijven, kunnen kunst- en cultuurliefhebbers Venetië met verbazing ontdekken, een echt openluchtmuseum dat u uitnodigt om een veelheid aan religieuze monumenten, musea en kunstacademies te bezoeken. Het zal heel aangenaam zijn om in een paar door de doolhoven van steegjes of door de kanalen te wandelen tijdens een rit in een gondel.

Campings in de buurt

Populairste steden