Een merk easyvoyage

Camping Isola del Paradiso

Isola del Paradiso Friuli Venezia Giulia - Grado visuel 1/2
Isola del Paradiso Friuli Venezia Giulia - Grado visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Isola del Paradiso op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 25/03

  • Sluitingsdatum: 23/09

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Isola del Paradiso ligt op een eiland in het hart van de lagune van Grado. In een ongerepte natuurlijke omgeving kunnen vakantiegangers genieten van de geneugten van een familiecamping direct aan het water in Italië.

Kamperen aan zee in Italië met buitenzwembad

Door te verblijven op Camping Isola del Paradiso zullen vakantiegangers zeker genieten van het plezier van zwemmen. Camping Isola del Paradiso nodigt niet alleen de ligging aan zee uit, maar nodigt ook de aanwezigheid van een buitenzwembad uit. Het zwembad ligt dicht bij de zee en biedt uitzicht op de laatste, waardoor zwemmen nog aangenamer wordt. Door de grootte van dit bovengrondse zwembad kunt u baantjes trekken terwijl de kinderen zich vermaken in het water. Ligstoelen naast het zwembad wisselen af tussen verfrissend zwemmen en ontspannen zonnebaden die zorgen voor een geslaagde vakantie in Italië.

Het kamperen voeten in het water in Italië

Camping Isola del Paradiso is ideaal gelegen aan de kust in de regio Friuli Venezia Giulia en biedt zijn gasten een privéstrand aan de lagune dat voor hen beschikbaar is. Dit strand is uitgerust met ligstoelen en parasols die perfect zijn om te ontspannen terwijl u het uitzicht bewondert. Om mooie wandelingen op het water te maken, gaat er niets boven het huren van een pedaal dat direct ter plaatse wordt aangeboden.

Geanimeerde familiecamping in Italië

Tijdens hun verblijf op Camping Isola del Paradiso zullen vakantiegangers blij zijn om te genieten van de amusementsprogramma's die hen worden aangeboden en die perfect zijn om te ontmoeten in een vriendelijke sfeer. Elk weekend worden er levendige avonden aangeboden met livemuziek, shows, kaarttoernooien en zelfs spelletjes voor kinderen. Door deze gezinsactiviteiten kunnen vakantiegangers elkaar ontmoeten en veel herinneringen creëren.

Campings in de buurt

Populairste steden