Een merk easyvoyage

Camping Bio Camping

Bio Camping Emilia Romagna - Ravenne visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bio Camping op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 2

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

De Bio Camping is gelegen in de provincie Ravenna in Emilia Romagna, noordelijke regio van Italië. Deze charmante camping op menselijke schaal biedt zijn vakantiegangers een rustig verblijf. Ontspanning is op de afspraak voor echte vakanties.

Biologische camping in Italië met zwembad

Wil je rust en stilte in een aangename omgeving? De Bio Camping Ravenna zal perfect zijn dankzij de ligging op het platteland en het zwembad dat het biedt. Inderdaad, op deze eenvoudige camping op menselijke schaal kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen. Een mooi zwembad staat tot hun beschikking en laat u echte momenten van ontspanning doorbrengen. 'S Ochtends kan het hele gezin een duik nemen in dit verfrissende water en de dag beginnen met veel energie. Op warme zomerdagen kunt u met dit zwembad ontspannen en genieten van de vakantie. Ligstoelen zijn beschikbaar aan de waterkant voor degenen die willen rusten.

Familie biologische camping in Noord-Italië

De Bio Camping is de ideale vakantieplek om met familie te verblijven. De kinderen zullen blij zijn om daar te blijven, niet alleen dankzij de natuurlijke omgeving die bevorderlijk is voor het spel, maar ook vanwege de speelruimte die voor hen beschikbaar is. De jongste kan vriendschap sluiten en maximaal herinneringen smeden. Gedurende deze tijd zullen ouders niet missen om hun vakantie volledig te waarderen dankzij de rustige omgeving.

Huur een Bed and Breakfast Ravenna

Om comfortabel te blijven in de provincie Ravenna, is er niets beter dan een leuke bed and breakfast. Op de Bio Camping kunnen vakantiegangers die willen genieten van comfortabele kamers met badkamer. Sommige kamers hebben een kitchenette.

Campings in de buurt

Populairste steden