Een merk easyvoyage

Camping Villaggio Dei Pini

Camping Villaggio Dei Pini Emilia Romagna - Ravenne visuel 1/4
Camping Villaggio Dei Pini Emilia Romagna - Ravenne visuel 2/4
Camping Villaggio Dei Pini Emilia Romagna - Ravenne visuel 3/4
Camping Villaggio Dei Pini Emilia Romagna - Ravenne visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Villaggio Dei Pini op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Villaggio Dei Pini ligt aan de kust in Ravenna, in de regio Emilia Romagna in Italië.

Kamperen aan zee in Italië

Voor kampeervakanties aan het water in Ravenna is Camping Villaggio Dei Pini de ideale plek. Deze camping aan het water nodigt vakantiegangers uit om van directe toegang tot het strand te genieten. Vanaf Camping Villaggio Dei Pini is het inderdaad mogelijk om toegang te krijgen tot een prachtig zandstrand met uitzicht op een prachtige zee. Ter plekke worden ligstoelen en parasols ter beschikking gesteld van de vakantiegangers en kunnen ze zich in een uitzonderlijk kader koesteren voor een totaal welzijn. Vakantiegangers kunnen op elk moment afkoelen in de zee en genieten van zonnebaden.

De omgeving is ideaal voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Inderdaad, het zal mogelijk zijn voor vakantiegangers die willen gaan op excursies per fiets of kano in het Delta Park Po, onder begeleiding van ervaren natuuronderzoekers. Camping Villaggio Dei Pini biedt fietsverhuur.

Kamperen in Italië met zwembad

De kinderen van Camping Villaggio Dei Pini krijgen de kans om te genieten van een voor hen gereserveerd zwembad. Dit zwembad voor kinderen zal hen verrassen die zichzelf binnen de camping kunnen verfrissen in een mooi zwembad aangepast aan hun plezier en hun veiligheid. Voor ouders begeleidt een solarium het zwembad en laten ze zich koesteren voor maximale ontspanning.

Huur een stacaravan in Italië aan de waterkant

Vakantiegangers die op Camping Villaggio Dei Pini verblijven, hebben de mogelijkheid om een van de accommodaties te huur aangeboden door laatstgenoemde. Er zijn comfortabele en volledig uitgeruste stacaravans beschikbaar om een droomvakantie door te brengen met een stel, familie of vrienden, allemaal aan zee.

Campings in de buurt

Populairste steden