Een merk easyvoyage

Camping Blucamp

Blucamp Toscane - Campiglia Marittima visuel 1/3
Blucamp Toscane - Campiglia Marittima visuel 2/3
Blucamp Toscane - Campiglia Marittima visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Blucamp op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 18/05

  • Sluitingsdatum: 08/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Blucamp ligt in Toscane in de beroemde provincie Livorno. De betoverende omgeving en de kwaliteitsservices zullen vakantiegangers verrukken.

Natuurkamperen in Toscane met zwembad

Wilt u een droomvakantie in Toscane doorbrengen in een bevoorrechte omgeving? Wilt u genieten van de schoonheid van de provincie Livorno terwijl u geniet van de geneugten van zwemmen? Dit is mogelijk binnen Camping Blucamp omdat het zijn klanten een prachtig buitenzwembad biedt. Het zwembad van Camping Blucamp wordt omgeven door weelderig groen en is omgeven door veel bloemen die de zwemmers het prettigst vinden. Terwijl ze genieten van het zwembad, kunnen vakantiegangers genieten van een prachtig uitzicht op de vallei, de zee en zelfs de kans hebben om het eiland Capraia en Corsica te zien als het weer gunstig is. Ontspanning en ontspanning vindt plaats op het rendez-vous in het zwembad en rondom dankzij de ligstoelen die beschikbaar zijn. Deze ruimte gewijd aan de rest en aan de geneugten van het water zal de vakantiegangers garanderen een onvergetelijk verblijf door te brengen in een omgeving van ansichtkaart.

Toscane camping met restaurant

Iedereen weet dat de Italiaanse keuken tot de meest verfijnde en meest gezellige behoort. Op Camping Blucamp kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een restaurant om hun smaakpapillen uitzonderlijke smaken te ontdekken. 'S Ochtends kunt u genieten van een goed ontbijt met koffie en warme croissants. Tijdens de lunch is het leuk om te gaan zitten en een van de salades te bestellen, vergezeld van een koud gerecht of een warm gerecht. Een aperitief is welkom in de late namiddag en avond, een breed menu wordt aangeboden met verschillende recepten op basis van vlees en gegrilde vis. Uitstekende pizza's kunnen ook in het restaurant worden besteld, ter plaatse worden genoten of om mee te nemen.

Huur een bungalow in Livorno

Camping Blucamp, gelegen in de provincie Livorno in Toscane, geniet een absoluut prachtige natuurlijke omgeving die de vakantiegangers met maximaal comfort ten goede zal komen door te kiezen voor de huur van een bungalow. Deze accommodaties beschikken over een ingerichte kitchenette en een eigen badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden