Een merk easyvoyage

Camping Continental

Continental Toscane - Castagneto Carducci visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Continental op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 29/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Bankoverboeking

Know-All-About-Camping

Camping Continental verwelkomt u in Midden-Italië in Castagneto Carducci, in de provincie Livorno, in de regio Toscane, op een bebost en ontspannend terrein met uitzicht op het zandstrand van Marina di Castagneto.


Op deze camping aan zee met een privéstrand bezaaid met parasols en ligstoelen, kunt u verblijven in bungalowtenten, Coco Sweet-tenten of volledig uitgeruste caravans, met terras met tuinmeubilair en is geschikt voor maximaal tot 4 personen. U kunt uw campers, tenten en caravans ook op schaduwrijke plaatsen installeren, met mogelijk toegang tot elektriciteit tegen een toeslag.


Tussen het avondentertainment in het hoogseizoen, het zomerclub-kind, de fietsverhuurservice, de speeltuin voor de allerkleinsten, de multisportvelden is er iets om plezier te hebben en te ontspannen. Strandvolleybal en jeu de boules, en natuurlijk het strand direct toegankelijk, bevorderlijk voor nietsdoen en veel wateractiviteiten: zwemmen, surfen, windsurfen en nog veel meer.

U zult niets missen op het voedselniveau dankzij het bar-restaurant dat ook afhaalmaaltijden en boodschappen aanbiedt, aanwezig op de camping zelf.

NB: Gratis WIFI!


Vanaf deze rustige camping gelegen tussen het dennenbos en de Middellandse Zee, neemt u de Etruskische wijnroute om de omgeving te verkennen, geniet van een boottocht naar het eiland Elba en bezoek de prachtige steden rondom wat zijn Pisa, Florence of Lucca!

Campings in de buurt

Populairste steden