Een merk easyvoyage

Camping Tenuta Poggio Rosso

Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 1/5
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 2/5
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 3/5
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 4/5
Tenuta Poggio Rosso Toscane - Piombino visuel 5/5

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Tenuta Poggio Rosso op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Tenuta Poggio Rosso ligt op een aangename heuvel in Toscane tussen olijfbomen, mediterrane wijngaarden en struikgewas. Dit etablissement nodigt u uit voor een onvergetelijke glamping-ervaring dicht bij de natuur in een van de mooiste regio's van Italië. De aangeboden huuraccommodaties zijn zowel rustiek als chique, massief hout en prachtig ingericht, perfect voor een verblijf met een stel, familie of vrienden.

Glamping verblijf in Toscane

Wilt u een glamoureuze kampeervakantie doorbrengen in het hart van de Toscaanse wijngaarden? Welkom bij Camping Tenuta Poggio Rosso. Dit etablissement nodigt u uit om te verblijven in een van de glamping-accommodaties, zowel comfortabel als dicht bij de natuur. Onder deze accommodaties kunnen vakantiegangers kiezen voor de lodges. Deze uitgeruste tenten hebben een grote tuin waar het aangenaam vertoeven is terwijl u geniet van de absolute rust. Verschillende modellen van lodges worden voorgesteld die plaats bieden aan 2 tot 5 personen. Binnen kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een led-tv, een wifi, een kluis en een minibar. Een grote buitenveranda met tafel en bank zal u toelaten om een geweldige tijd te hebben, inclusief ontbijt en lunch.

Tijdens hun verblijf op Camping Tenuta Poggio Rosso kunnen vakantiegangers genieten van een betoverende en ontspannen omgeving in het hart van de wijngaarden. Het zal aangenaam zijn om rond het landgoed te lopen en te genieten van zelfgemaakte producten zoals wijn, honing, olie en jam.

Toscane vakanties

Tijdens hun verblijf op Camping Tenuta Poggio Rosso kunnen vakantiegangers genieten van de omgeving. Cultuurliefhebbers zullen musea niet missen om te bezoeken en kunnen ook natuurlijke en archeologische parken bezoeken, de gastronomie en wijn ontdekken en vele andere bezienswaardigheden. De omliggende natuurlijke omgeving is ook ideaal voor diverse watersporten en buitenactiviteiten zoals wandelen en mountainbiken.

Campings in de buurt

Populairste steden