Camping Casa Di Caccia

Casa Di Caccia Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 1/4
Casa Di Caccia Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 2/4
Casa Di Caccia Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 3/4
Casa Di Caccia Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Casa Di Caccia op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De Camping Casa Di Caccia ligt in Toscane en nodigt uit tot een fantastisch verblijf in het water. Stacaravans zijn te huur voor totaal comfort.

Kamperen aan het water in Toscane met privéstrand

Door te verblijven op Camping Casa Di Caccia kunnen vakantiegangers de luxe ervaren van het hebben van een prachtig privéstrand aan de Toscaanse kust. Direct vanaf de camping kan het hele gezin meedoen aan deze immense uitgestrektheid van fijn zand dat zich stort in een kalme en frisse zee die momenten van puur geluk belooft op warme zomerdagen. Op het privéstrand van Camping Casa Di Caccia kunnen liefhebbers van nietsdoen ligstoelen en parasols huren en genieten van echte momenten van welzijn. Het kristalheldere water van dit strand en de netheid hebben het de beroemde Blauwe Vlag opgeleverd, een echte kwaliteitsgarantie. Kinderen zullen zich vermaken op het strand en aan de rand van het water. Zodat het baden wordt gemaakt in omstandigheden van maximale veiligheid, zijn er strandwachten aanwezig. Een café ligt aan het strand en biedt een koud buffet dat het hele gezin zal verrassen tijdens welverdiende lunchpauzes. En om schoon terug te keren op de camping, zullen zwemmers genieten van de aanwezigheid van warme en koude douches.

Vakantie met kinderen in Toscane

Camping Casa Di Caccia zal de ideale vakantieplek zijn voor een aangename vakantie met het gezin. Inderdaad, deze laatste biedt kinderen plezier als een gek terwijl ze nieuwe vrienden maken via de amusementsprogramma's georganiseerd door het team van de camping. Een miniclub verwelkomt kinderen van 4 tot 10 jaar en een juniorclub verwelkomt 10-15 jaar zodat iedereen kan genieten van aangepaste activiteiten. Met meer leuke activiteiten dan anderen kunnen kinderen plezier hebben en kunnen ouders genieten van momenten van welverdiende rust.

Campings in de buurt

Populairste steden