Camping Il Capannino

Il Capannino Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 1/7
Il Capannino Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 2/7
Il Capannino Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 3/7
Il Capannino Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 4/7
Il Capannino Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 5/7
Il Capannino Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 6/7
Il Capannino Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Il Capannino op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 21/04

  • Sluitingsdatum: 19/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De camping Il Capannino is een familiecamping aan zee in Marina di Bibonna, in de prachtige regio Toscane in Italië.

Deze camping heeft directe toegang tot de Tyrreense Zee die liefhebbers van zwemmen, watersportliefhebbers en degenen die willen zonnebaden op een groot zandstrand zullen verrukken. Het ligt ook in het hart van het dennenbos dat vakantiegangers die een vakantie in de natuur op een schaduwrijke en rustige plek willen doorbrengen, niet zal missen.

De bungalows te huur bevinden zich in dit dennenbos, vlakbij het strand en bestaan uit een gemeubileerd terras, een eigen badkamer, een woonkamer en een volledig uitgeruste kitchenette voor een aangenaam verblijf. comfort. Elke bungalow heeft recht op zijn parasol, ligstoel en ligstoel op het strand. De camping is een ideaal startpunt om de omgeving te ontdekken en te genieten van de prachtige landschappen van Toscane die een uitzonderlijk natuurlijk, historisch en gastronomisch erfgoed bieden.

Het is ook ideaal voor alle wandel- of fietstochten waarmee u de omgeving kunt ontdekken. De camping is uitgerust met een speelkamer voor amusement en een speeltuin zodat kinderen ook van hun vakantie kunnen genieten en veilig kunnen spelen. Er is ook een kinderclub beschikbaar waarmee de jongsten actief kunnen blijven en elkaar kunnen ontmoeten om vrienden van vakantie te maken.

Om een echt vakantiegevoel te hebben, biedt de camping Il Campannino verschillende restauratiefaciliteiten met in het bijzonder een restaurant-snackbar en een pizzeria om volledig van de vakantie te profiteren door de voeten onder de tafel te hebben zonder voedsel te hoeven maken voor degenen die het willen.

Campings in de buurt

Populairste steden