Camping Villaggio Il Gineprino

Villaggio Il Gineprino Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 1/4
Villaggio Il Gineprino Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 2/4
Villaggio Il Gineprino Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 3/4
Villaggio Il Gineprino Toscane - Jachthaven Bibbona visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Villaggio Il Gineprino op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Villaggio Il Gineprino ligt aan zee in de prachtige provincie Livorno in Toscane.

Kamperen voeten in het water in Toscane

Voor degenen die een droomkampeervakantie aan de Middellandse Zeekust willen doorbrengen, is Camping Villaggio Il Gineprino de ideale plek. Inderdaad, deze familiecamping strekt zich uit over een uitgestrekt gebied omgeven door vegetatie aan de kust van Marina di Bibbona. Deze badplaats is zeer bevorderlijk voor ontspanning en nodigt uit tot buitenentertainment. Vanaf camping Villaggio Il Gineprino kunnen vakantiegangers het zandstrand bereiken, gescheiden door een mediterraan dennenbos door een charmant pad. Deze bevoorrechte nabijheid van de zee is ideaal voor vakantiegangers die willen genieten van de geneugten van water terwijl ze de kalme en verfrissende baden van de Middellandse Zee proeven. Terwijl de kinderen op het strand spelen, kunnen ouders hun tenen koesteren en genieten van het speciale klimaat van de prachtige Toscaanse regio.

Kamperen in Toscane met zwembad

Vakantiegangers die willen genieten van aangenaam zwemmen, kunnen ook op het terrein verblijven, want op de camping is een prachtig buitenzwembad. De laatste verwelkomt vakantiegangers en laat hen afkoelen in een familiale en ontspannen sfeer. Voor jonge kinderen is een peuterbad aanwezig dat ideaal is om veilig plezier te hebben. Rond het zwembad kunnen gasten ontspannen op het solarium.

Bungalowverhuur in Toscane

Voor een droomvakantie in Toscane, in absoluut comfort, gaat niets boven het huren van een van de bungalows die worden aangeboden door Camping Villaggio Il Gineprino. Als stel, met familie of vrienden, zorgen deze volledig uitgeruste huuraccommodaties voor het comfort van thuis in een unieke omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden