Een merk easyvoyage

Camping Continental

Continental Venetië - Bardolino visuel 1/3
Continental Venetië - Bardolino visuel 2/3
Continental Venetië - Bardolino visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Continental op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 13/04

  • Sluitingsdatum: 13/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 19

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Continental ligt aan het Gardameer in de provincie Verona, Italië. Deze 4-sterrencamping belooft een verblijf in het water, gedurende het hele gezin.

Panoramische camping aan het Gardameer met waterpark

Dit is een echt complex gewijd aan de geneugten van zwemmen, spelen en ontspanning die aanwezig is op de Continental Camping en vakantiegangers van alle leeftijden zullen verrassen. Inderdaad, in een absoluut ongelooflijke omgeving met een panoramisch uitzicht op het Gardameer, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een prachtig watergebied. Een groot modern zwembad is beschikbaar voor volwassenen en kinderen en biedt u de mogelijkheid om te zwemmen terwijl u het Gardameer bewondert. Grote hellende vlakken zullen fungeren als gigantische glijbanen waar kinderen van zullen genieten om met een gigantisch net te klimmen en vervolgens op volle snelheid te glijden. Er is ook een grote ontspanningsruimte met ligstoelen en parasols, die vakantiegangers zullen verrukken op zoek naar ontspanning die willen ontspannen terwijl ze het uitzicht op het Gardameer bewonderen. Voor het plezier van iedereen heeft het waterpark van Camping Continental ook een beachvolleybalveld en een klimstructuur.

Familiecamping aan het Gardameer

Door te verblijven op Camping Continental kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie aan het Gardameer. Het grootste meer van Italië nodigt het hele gezin uit om uitzonderlijke dagen door te brengen. Een fris en kalm water dat de zwemmers zal verrukken, een prachtige omgeving en een bevoorrecht klimaat, dat de vakantiegangers zal verrukken die toegang hebben tot dit paradijs op aarde direct vanaf de Camping Continental.

Kamperen aan het Gardameer met restaurant

Het is in een uitzonderlijke omgeving aan het Gardameer dat vakantiegangers hun smaakpapillen kunnen smullen. Op Camping Continental nodigt een restaurant u uit om te genieten van heerlijke gerechten direct naast het zwembad. Genieten van gerechten van hoge kwaliteit terwijl u geniet van een zonsondergang aan het Gardameer, mag vakantiegangers niet onverschillig laten.

Campings in de buurt

Populairste steden