une marque easyvoyage

Camping Falconera

Falconera Venetië - Caorle visuel 1/10
Falconera Venetië - Caorle visuel 2/10
Falconera Venetië - Caorle visuel 3/10
Falconera Venetië - Caorle visuel 4/10
Falconera Venetië - Caorle visuel 5/10
Falconera Venetië - Caorle visuel 6/10
Falconera Venetië - Caorle visuel 7/10
Falconera Venetië - Caorle visuel 8/10
Falconera Venetië - Caorle visuel 9/10
Falconera Venetië - Caorle visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Falconera op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 21/04


Know-All-About-Camping

De camping Falconera ligt aan de lagune "Valle Vecchia" van Caorle met directe toegang tot een enorm strand aan de Adriatische Zee. U bevindt zich in het hart van de regio "Casani" (typische vissershuizen) op 70 km van het sublieme Venetië.

Staanplaatsen van verschillende grootte zijn ideaal om uw tent, caravan of camper te installeren. Heggen van vegetatie en bomen worden geplant om uw verblijf comfortabel te maken. U kunt verbinding maken als u dat wilt en genieten van de lege ruimte als u in een camper bent.

Bungalows en stacaravans zijn te huur. De eerste is geschikt voor maximaal 4 personen. Ze beschikken over airconditioning, een tv, een slaapkamer, een uitgeruste keuken en een terras. De stacaravans hebben hetzelfde type apparatuur, maar hebben meerdere kamers. Ze zijn perfect voor maximaal 8 vakantiegangers.

Een groot zwembad met verschillende zwembaden en uitzicht op zee wacht op u voor uw zwemmen en zonnebaden. Het grenst aan het terras van de bar, waar u koude drankjes en ijs kunt krijgen. Hier kunt u ook genieten van het gigantische scherm voor evenementen. U vindt op het terrein een supermarkt met verse producten, wifi, wasservice en fietsverhuur om de omgeving op een ecologische manier te ontdekken. Bij de ingang van de camping is een restaurant geopend als u van de Italiaanse keuken wilt genieten.

Voor de camping is een privéponton geïnstalleerd, zodat u met uw boot kunt aankomen.

De regio heeft prachtige locaties om te bezoeken. Een bus rijdt langs het hotel om u naar het centrum van Caorle of zelfs naar Venetië te brengen (kaartjes zijn te koop bij de receptie). Voordeeltarieven worden aangeboden voor het nabijgelegen waterpark dat prachtige glijbanen belooft.

Campings in de buurt

Populairste steden