Een merk easyvoyage

Camping Villaggio Turistico Internazionale

Villaggio Turistico Internazionale Venetië - Bibione Pineda visuel 1/9
Villaggio Turistico Internazionale Venetië - Bibione Pineda visuel 2/9
Villaggio Turistico Internazionale Venetië - Bibione Pineda visuel 3/9
Villaggio Turistico Internazionale Venetië - Bibione Pineda visuel 4/9
Villaggio Turistico Internazionale Venetië - Bibione Pineda visuel 5/9
Villaggio Turistico Internazionale Venetië - Bibione Pineda visuel 6/9
Villaggio Turistico Internazionale Venetië - Bibione Pineda visuel 7/9
Villaggio Turistico Internazionale Venetië - Bibione Pineda visuel 8/9
Villaggio Turistico Internazionale Venetië - Bibione Pineda visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    jacuzzi

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Villaggio Turistico Internazionale op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 08/04

  • Sluitingsdatum: 08/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 433

  • Surface-camping : 15 ha


Know-All-About-Camping

Voor een luxe strandvakantie aan de Italiaanse kust, bezoek de 4-sterren camping Villagio Turistico Internazionale in Bibione.

Op de camping Villagio Turistico Internazionale kunnen vakantiegangers dagen doorbrengen die volledig zijn gewijd aan plezier en ontspanning dankzij het grote watercomplex dat aanwezig is. Op deze ruimte zijn verschillende voorzieningen en zwembaden waar iedereen een droomvakantie kan doorbrengen. Peuters zullen vooral in de ban zijn van de waterspeeltuin, het ondiepe water, spelletjes en glijbanen zorgen voor maximaal plezier, allemaal bewaakt door een reddingsteam. Een groot semi-olympisch zwembad is aanwezig op het watergebied en nodigt uit om plezier te hebben en om te zwemmen. In het familiezwembad kan iedereen een geweldige tijd beleven met een diepte van 30 cm, een champignonsproeier en een jacuzzi voor ouders. Een groot gebied gewijd aan ontspanning is aanwezig met jacuzzi's, waterstralen en een solarium. Voor het vermaak van volwassenen en kinderen is er een grote spiraalvormige glijbaan. Merk op dat het water in de zwembaden van deze ruimte wordt verwarmd, zodat u nog meer van zijn badmomenten kunt genieten.

Badliefhebbers kunnen ook het zandstrand naast de camping bereiken. De vakantiegangers zullen daar zeer goede momenten kunnen doorbrengen en kunnen profiteren van een helder en kalm water en een bevoorrecht klimaat terwijl ze zonnebaden op een ligstoel met parasol. Het animatieteam biedt groepsactiviteiten voor kinderen en volwassenen, waaronder sporten met steplessen, body tonic, pilates en dans. Het zal ook mogelijk zijn om te leren surfen.

De camping Villagio Turistico Internazionale biedt plaatsen midden in de natuur aan, evenals verhuur van stacaravans. Deze functionele accommodaties hebben een ingerichte keuken, een badkamer en een houten terras met tuinmeubelen. Huisjes en appartementen zijn ook te huur.

Campings in de buurt

Populairste steden