Camping Garden Paradiso

Garden Paradiso Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/2
Garden Paradiso Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Garden Paradiso op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 12/04

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Als u op zoek bent naar een luxe camping om uw volgende vakantie door te brengen in Italië aan zee, bekijk dan Camping Garden Paradiso 4 * in Cavallino Treporti. Deze luxe camping biedt directe toegang tot een zandstrand met ligstoelen en parasols en biedt alle charme van Italië op enkele kilometers van Venetië.

Een 4-sterrencamping aan het strand met zwembad in Veneto, Italië

In uw camping Garden Paradiso 4 * gaat u met een paar passen van het zwembad naar de kust. De camping heeft een buitenzwembad met een peuterbad met glijbaan en waterspelen.

Om te blijven, kunt u nu uw stacaravan elk comfort boeken. De stacaravans San Marco hebben 2 of 3 slaapkamers en een houten terras onder een zonnescherm. De Castello-modellen met een modern design hebben 3 slaapkamers en de grote stacaravans van Azzuro bieden plaats aan maximaal 8 personen.
Campers die loyaal zijn aan hun tent of caravan zullen zich vestigen op afgebakende plaatsen uitgerust met elektrische terminals. Percelen met legen van campers zijn ook beschikbaar.

Op uw 4 * Garden Paradiso-camping vindt u twee sportvelden, een videogamer en babyfoot, een poppentheater voor kinderen en een speeltuin. Overdag en 's avonds wordt er gedurende het seizoen entertainment aangeboden.

Voor onderhoud biedt de camping Garden Paradiso de diensten van een gletsjerbar en een traditioneel restaurant.

Campings in de buurt

Populairste steden