Camping Village San Marco

Village San Marco Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/3
Village San Marco Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/3
Village San Marco Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village San Marco op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 12/05

  • Sluitingsdatum: 16/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 50

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De 4-sterren camping Village San Marco is een gezinsvriendelijke luxe camping aan zee in de regio Veneto in Italië. Deze gekozen locatie zal diegenen toelaten die Venetië willen verkennen. De Stad van de Dogen zit vol met wonderen en schatten om te ontdekken door de smalle straatjes en grachten. Van de meest karakteristieke monumenten tot de best verborgen geheimen, de koningin van de Adriatische Zee is nog niet klaar met zijn bezoekers te verbazen.

4-sterrencamping met waterpark in Venetië

Door te verblijven in Camping Village San Marco zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een prachtig watergebied waarderen dat geschikt is voor het hele gezin. Op twee verdiepingen kunnen gasten genieten van het infinity-zwembad aan de bovenkant om te ontspannen baden met water verwarmd tot de perfecte temperatuur. Zwanenhals waterstralen zijn aanwezig en ontspannen zowel de cervicale als de bovenrug. Op de benedenverdieping nodigt een groot lagunebad met afgeronde vormen jong en oud uit om plezier te maken en te zwemmen in ondiep water. 'S Avonds licht dit zwembad op en kunnen vakantiegangers baden in een veelheid aan kleuren. De luiheid zal op het rendez-vous zijn dankzij de ligstoelen die rond de zwembaden zijn opgesteld en die uitnodigen om te profiteren van de zoetheid van de zon van Veneto.

Luxe kampeervoeten in het water in Venetië

Camping Village San Marco, gelegen in de provincie Venetië, biedt zijn gasten een uitzonderlijke ligging aan zee, direct bereikbaar vanaf de camping en een groot strand met fijn goudkleurig zand. De kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben met het bouwen van kastelen, bruggen en dammen, terwijl ouders plezier hebben in het zonnebaden. Het strand stort zachtjes in de zee, kinderen zullen genieten van maximale veiligheid, vooral omdat zwemmen wordt bewaakt.

Huur een stacaravan in de buurt van Venetië

In Camping Village San Marco kunnen vakantiegangers genieten van absoluut comfort door te kiezen voor een van de beschikbare stacaravans. Deze accommodaties zijn ideaal voor gezinnen met maximaal 6 personen en beschikken over een uitgeruste keuken, een badkamer en een overdekt terras.

Campings in de buurt

Populairste steden