Een merk easyvoyage

Camping Il Persiano

Il Persiano Ligurië - San Lorenzo al Mare visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Il Persiano op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Il Persiano ligt tussen de zee en de bergen in de prachtige Italiaanse regio Ligurië en biedt zijn gasten een aangenaam verblijf in een groene omgeving. Er is een cateringservice beschikbaar voor diegenen die niet willen koken en lekker eten willen proeven.

Natuurkamperen in Ligurië met zwembad

Het ligt in een groene omgeving en ver weg van alle drukte die vakantiegangers kunnen genieten van de geneugten van water op Camping Il Persiano. Dit laatste nodigt zijn klanten inderdaad uit om te komen genieten van het prachtige buitenzwembad dat het hen biedt. In dit grote buitenzwembad zal het verfrissende water op warme zomerdagen prachtig trouwen met de Ligurische zon. Om de dag goed te beginnen, gaat er niets boven het nemen van een duik in het zwembad en genieten van de rust en stilte. De vele bomen rondom het zwembad bieden een gevoel van intimiteit en rust die vakantiegangers zullen verrukken op zoek naar ontspanning.

Actieve vakanties in de bergen in Italië

De bevoorrechte locatie van Camping Il Persiano tussen de zee en de Ligurische bergen biedt vakantiegangers de mogelijkheid om van vele activiteiten te genieten. Wandel- en mountainbikeliefhebbers zullen genieten van gemarkeerde paden in de bergen. Gezinnen met kinderen vinden geschikte en begaanbare paden in een prachtige omgeving. Voor freeride-dagen op mountainbikes wordt een pendeldienst aangeboden. Een prachtig fietspad kijkt uit over de zee en nodigt uit om adembenemende landschappen te bewonderen.

Huur een bungalow in Ligurië

Vakantiegangers krijgen de mogelijkheid om een bungalow midden in de natuur te huren in Ligurië op het terrein van Camping Il Persiano. Deze accommodaties zijn geschikt voor koppels, gezinnen en groepen vrienden die van maximaal comfort willen genieten. Door de aanwezigheid van een ingerichte kitchenette in deze bungalows kunnen de huurders koken en dus perfect onafhankelijk zijn in een bevoorrecht kader.

Campings in de buurt

Populairste steden