Camping International Saint Michael

Pise

 - 

Toscane
International Saint Michael Toscane - Pise visuel 1/7
International Saint Michael Toscane - Pise visuel 2/7
International Saint Michael Toscane - Pise visuel 3/7
International Saint Michael Toscane - Pise visuel 4/7
International Saint Michael Toscane - Pise visuel 5/7
International Saint Michael Toscane - Pise visuel 6/7
International Saint Michael Toscane - Pise visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping International Saint Michael op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 18/05

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Locations-number-locatif 30


Know-All-About-Camping

Gelegen nabij de zee en het centrum van Pisa met zijn beroemde scheve toren, nodigt Camping International Saint Michael vakantiegangers uit om een kwaliteitsvakantie door te brengen in de prachtige regio Toscane in Italië.

Kamperen in Toscane met zwembad

Wilt u een kampeervakantie in Toscane doorbrengen terwijl u geniet van de geneugten van zwemmen? Camping International Saint Michael is hiervoor de ideale plek. Dit laatste biedt inderdaad aan zijn gasten om te komen genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad in de behuizing. Direct vanaf hun camping of hun huuraccommodatie op Camping International Saint Michael kunnen vakantiegangers deelnemen aan dit grote buitenzwembad met afgeronde randen waarmee u zeer aangename en verfrissende momenten kunt doorbrengen. Rondom het zwembad kunt u met de ligstoelen de echte nietsdoen van de Italiaan ontdekken onder de zoete zon van Toscane. Kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben in het zwembad van Camping International Saint Michael, terwijl volwassenen zullen waarderen om te ontspannen en elke vorm van stress te vergeten.

Kamperen in Pisa vlakbij de zee

De gekozen locatie van Camping International Saint Michael stelt vakantiegangers in staat om mee te doen aan een prachtig zandstrand. Te voet bereikbaar in slechts 10 minuten, is het ook mogelijk om de gratis pendeldienst te lenen van de camping die het strand in 2 minuten bereikt. Dit prachtige zandstrand steekt zachtjes en geleidelijk in de zee, wat absoluut ideaal is voor kinderen. Liggend op het warme zand, genietend van het prachtige uitzicht en het geluid van de golven, zullen vakantiegangers echt geluk kunnen ervaren op slechts een steenworp afstand van Camping International Saint Michael.

Huur een ingerichte tent in Pisa

Camping Saint Michael International, vakantiegangers zullen de mogelijkheid hebben om het plezier van kamperen en het comfort van een bungalow te combineren door te kiezen voor de verhuur van een lodgetent. Deze accommodaties zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden