Een merk easyvoyage

Camping La Pineta

La Pineta Toscane - Viareggio visuel 1/4
La Pineta Toscane - Viareggio visuel 2/4
La Pineta Toscane - Viareggio visuel 3/4
La Pineta Toscane - Viareggio visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Pineta op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 13/04

  • Sluitingsdatum: 25/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Wilt u een aangename vakantie met het gezin doorbrengen in de prachtige Italiaanse regio Toscane? Welkom bij Camping La Pineta, die vele diensten van hoge kwaliteit biedt in een bevoorrechte omgeving.

Familiecamping met waterpark in Toscane

Een van de belangrijkste voordelen die gasten van Camping La Pineta ten goede zullen komen, is het watergebied. Op de camping zelf kan het hele gezin genieten van een plek gewijd aan de geneugten van water en de geneugten van ontspanning. Een zeer groot, standaard gevormd zwembad is aanwezig en zal zwemliefhebbers verrukken, terwijl een ander rond zwembad u in staat stelt om te ontspannen en plezier te hebben terwijl u uzelf verfrist. Onder de Toscaanse zon gaat er niets boven loungen op een van de ligstoelen die beschikbaar zijn en worden vergezeld door parasols. Deze grote buitenruimte is omgeven door groen en wordt de ontmoetingsplaats voor al diegenen die willen genieten van 100% van hun vakantie in Toscane.

Wellness kampeervakanties in Toscane

Door op Camping La Pineta te verblijven, zullen vakantiegangers die wensen de gelegenheid hebben om de echte ontspanning te leren kennen dankzij de aanwezigheid van een sauna. De laatste is perfect om spieren te ontspannen en gifstoffen te zuiveren na een dag vol activiteiten.

Kamperen met restaurant in Toscane

Tijdens hun verblijf op Camping La Pineta kunnen gasten van deze laatste met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een restaurant-pizzeria. De laatste nodigt je uit om in de eetkamer of buiten te zitten om typische Toscaanse gerechten en heerlijke pizza's te proeven. Het plezier van smaakpapillen op het rendez-vous, vakantiegangers zullen genieten van hun verblijf in Toscane en de echte Dolce Vita Italiaanse stijl ervaren.

Huur een bungalow in Toscane

Camping La Pineta biedt bungalowverhuur voor vakantiegangers in een groene omgeving. Deze bungalows zijn geschikt voor maximaal 6 personen en hebben een ingerichte kitchenette, een eetkamer, een badkamer en een buitenruimte.

Campings in de buurt

Populairste steden