Een merk easyvoyage

Camping Paradiso Viareggio

Paradiso Viareggio Toscane - Viareggio visuel 1/3
Paradiso Viareggio Toscane - Viareggio visuel 2/3
Paradiso Viareggio Toscane - Viareggio visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Paradiso Viareggio op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 19/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 42

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Viareggio ligt in de stad met dezelfde naam in Toscane. Deze familiecamping biedt vele diensten in een bevoorrechte omgeving dicht bij de zee.

Kamperen in Toscane met zwembad

Vakantiegangers die ervoor hebben gekozen om op Camping Viareggio te verblijven, kunnen met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een groot buitenzwembad. Een buitenzwembad 20x10 m is inderdaad beschikbaar voor alle liefhebbers van zwemmen en andere fans van nietsdoen. Een ondiep zwembad voor de jongste kinderen is ook aanwezig, met zacht glooiende ingang en waterglijbaan. Aan de rand van het water staan de stoelen natuurlijk aan de rendez-vous en kunt u ontspannen zonnebaden. Het is dus in een groene en ontspannen omgeving dat de klanten van Camping Viareggio kunnen afkoelen tijdens de warme zomerdagen.

Familiecamping in Toscane met speeltuin

Kinderen worden geëerd op Camping Viareggio! De laatste biedt inderdaad de jongste om plezier te hebben als een gek dankzij de aanwezigheid van een speeltuin voor hen. Gelegen op een zandbodem om zweren te voorkomen in geval van een val, heeft dit leuke gebied vele glijbanen, kleurrijke kastelen en andere leuke apparatuur. Nieuwe vriendschappen worden gecreëerd op deze speelplaats en de kinderen zullen de zekerheid hebben om te vertrekken met herinneringen vol met het hoofd.

Kamperen aan zee in Toscane

Als u op Camping Viareggio verblijft, kunnen vakantiegangers genieten van een geweldige locatie dicht bij de zee. Via een aangenaam dennenbos kunt u een van de mooiste stranden van Italië bereiken, waaronder fijn goudkleurig zand duikt in een kalme en schitterende zee. Dit strand wordt een echt paradijs dat binnen de kortste keren toegankelijk is sinds Camping Viareggio.

Huur een houten bungalow in Toscane

Er gaat niets boven het huren van een van de bungalows aangeboden door Camping Viareggio om te genieten van totaal comfort in een ontspannende natuurlijke omgeving. 4 tot 5 personen kunnen in deze bungalows verblijven en genieten van de aanwezigheid van een ingerichte kitchenette en een badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden