Een merk easyvoyage

Résidence Green Village

Résidence Green Village Campanië - Camerota visuel 1/4
Résidence Green Village Campanië - Camerota visuel 2/4
Résidence Green Village Campanië - Camerota visuel 3/4
Résidence Green Village Campanië - Camerota visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Résidence Green Village op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 09/06

  • Sluitingsdatum: 08/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 90


Know-All-About-Camping

Residence Green Village ligt in Cilento in de regio Campania en nodigt zijn gasten uit om te verblijven in comfortabele en volledig uitgeruste huuraccommodaties, allemaal in een idyllische omgeving in Italië.

Residentie in Campania met zwembad

Voor al diegenen die willen genieten van de geneugten van zwemmen tijdens hun vakantie in Italië, is Residence Green Village de ideale plek. Inderdaad, dit familiebedrijf biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van de aanwezigheid van een zwembad. Deze buitenruimte nodigt u uit om een duik te nemen in een van de twee zwembaden op het terrein. Deze aangename zwembaden staan garant voor momenten van puur plezier in een bevoorrechte omgeving. Zwemmen in een verfrissend water en vervolgens luieren aan het water op een ligstoel zijn de ingrediënten voor een ontspannen vakantie in Italië.

Gezinsvakantie in Italië

Het hele gezin zal blij zijn om in Residence Green Village te verblijven, waar kinderen en volwassenen kunnen genieten van amusementsprogramma's die zijn afgestemd op hun plezier. de aanwezigheid van een kinderclub stelt ouders in staat om momenten van rust door te brengen, terwijl kinderen genieten van samenkomen en genieten van leuke activiteiten, nieuwe vriendschappen aangaan en een veelheid aan herinneringen smeden.

Vakantie in Cilento

Als u in Residence Green Village verblijft, kunt u Cilento ontdekken, dat door UNESCO is uitgeroepen tot werelderfgoed. Dit magische land ligt tussen de wilde kusten, de kristalheldere zee, het gouden zand en de dorpen in de bergen. Deze plek, gespaard door massatoerisme, nodigt uit om te ontspannen terwijl u uitzonderlijke locaties ontdekt. Vakantiegangers zullen genieten van het ontdekken van een rijke geschiedenis en cultuur, evenals smakelijke mediterrane gerechten. Enkele van de mooiste stranden in Italië liggen in deze uitzonderlijke regio en nodigen u uit voor onvergetelijke momenten.

Campings in de buurt

Populairste steden