Een merk easyvoyage

Camping Villaggio Lido Paradiso

Villaggio Lido Paradiso Campanië - Pisciotta visuel 1/6
Villaggio Lido Paradiso Campanië - Pisciotta visuel 2/6
Villaggio Lido Paradiso Campanië - Pisciotta visuel 3/6
Villaggio Lido Paradiso Campanië - Pisciotta visuel 4/6
Villaggio Lido Paradiso Campanië - Pisciotta visuel 5/6
Villaggio Lido Paradiso Campanië - Pisciotta visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Villaggio Lido Paradiso op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 09/06

  • Sluitingsdatum: 09/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 21


Know-All-About-Camping

Villaggio Lido Paradiso ligt in het nationale park Cilento, het zuidelijkste deel van de regio Campania in Italië. Deze luxe 3-sterrencamping aan het strand kijkt uit over de zee en biedt een adembenemend uitzicht en kwaliteitsdiensten voor het hele gezin.

Kamperen met panoramisch zwembad aan zee in Italië

In Villaggio Lido Paradiso kunnen vakantiegangers heerlijke zwemmomenten doorbrengen dankzij de aanwezigheid van een enorm buitenzwembad. Dit prachtige zwembad biedt kristalhelder water en is gelegen op een groot terras met uitzicht op de zee.Een adembenemend uitzicht zal komen en mengen met de geneugten van zwemmen en nietsdoen. Een afgerond zwembad gescheiden van de rest van het grote zwembad biedt een ondiepe diepte en zorgt ervoor dat jongere kinderen veilig plezier kunnen maken in het water. Dankzij de aanwezigheid van dit prachtige zwembad in de Villaggio Lido Paradiso kunnen vakantiegangers zwemmen, ontspannen of deelnemen aan de aquagymsessies aangeboden door het team van de camping. Rondom het zwembad zijn ligbedden en parasols beschikbaar die u helpen de ware nietsdoen van de Italiaan te ontdekken.

Kamperen voeten in het water in de Cilento

Dankzij de bevoorrechte locatie van Villaggio Lido Paradiso in de regio Cilento in Campania, kunnen vakantiegangers een prachtige baai bereiken, een van de mooiste in het nationale park Cilento. Tussen de olijfbomen en de dennen is het mogelijk om te genieten van een lang privézandstrand dat zich in een kristalheldere zee stort. Elke vorm van stress zal verdampen wanneer vakantiegangers voet op het privéstrand van Villaggio Lido Paradiso zetten.

Huur een bungalow aan zee in Italië

Het is in een groene natuur dat vakantiegangers in het grootste comfort kunnen verblijven door te kiezen voor de verhuur van een van de bungalows aangeboden door Villaggio Lido Paradiso. Deze volledig uitgeruste accommodaties zijn ideaal voor koppels, gezinnen of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden