Een merk easyvoyage

Camping Villaggio Camping dell'Isola

Villaggio Camping dell'Isola Campanië - Camerota visuel 1/8
Villaggio Camping dell'Isola Campanië - Camerota visuel 2/8
Villaggio Camping dell'Isola Campanië - Camerota visuel 3/8
Villaggio Camping dell'Isola Campanië - Camerota visuel 4/8
Villaggio Camping dell'Isola Campanië - Camerota visuel 5/8
Villaggio Camping dell'Isola Campanië - Camerota visuel 6/8
Villaggio Camping dell'Isola Campanië - Camerota visuel 7/8
Villaggio Camping dell'Isola Campanië - Camerota visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Villaggio Camping dell'Isola op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 08/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 53


Know-All-About-Camping

Villaggio Camping dell'Isola ligt direct aan zee in de regio Campania in Italië en nodigt zijn gasten uit om te genieten van een uitzonderlijk panorama en hoogwaardige diensten. Mooie accommodaties met uitzicht op zee zijn te huur.

Kamperen aan de Italiaanse kust met zwembad

Tijdens hun verblijf op Villaggio Camping dell'Isola kunnen vakantiegangers zeer aangename momenten doorbrengen die bevorderlijk zijn voor ontspanning en nietsdoen dankzij de aanwezigheid op het terrein van een buitenzwembad. Een groot zwembad is inderdaad beschikbaar voor diegenen die aangename momenten van verfrissing willen doorbrengen. Een peuterbad is ook aanwezig in Villaggio Camping dell'Isola, zodat de jongste kinderen ook kunnen zwemmen en plezier hebben. Rondom zijn ligstoelen beschikbaar voor vakantiegangers op zoek naar ontspanning en rust. In een bevoorrechte omgeving dicht bij de zee, onder de milde zon van Italië, is Villaggio Camping dell'Isola de perfecte plek om te ontspannen.

Kamperen voeten in het water in Campania

Dankzij de bevoorrechte locatie van Villaggio Camping dell'Isola aan zee, kunnen vakantiegangers in een mum van tijd een prachtig privéstrand bereiken. Op een zandterras zijn ligstoelen en parasols aanwezig en kunt u onvergelijkbare momenten van ontspanning ervaren terwijl u het idyllische panorama bewondert. Op het programma: ontspanning, verfrissend zwemmen en ontspanning voor een droomvakantie in Italië.

Familiecamping in Campania

Vakantiegangers die een aangename gezinskampeervakantie in Italië willen doorbrengen, zullen worden overwonnen door de diensten van Villaggio Camping dell'Isola. Deze nodigt inderdaad jong en oud uit voor een onvergetelijke vakantie. Een prachtige speeltuin is aanwezig tot grote vreugde van de jongsten. De kinderclub staat 4-12 jaar toe om deel te nemen aan leuke activiteiten die voor hen zijn gereserveerd. Gedurende deze tijd zullen sportfans sportvelden en verschillende uitrusting niet missen.

Campings in de buurt

Populairste steden