Een merk easyvoyage

Camping Saline

Saline Campanië - Palinuro visuel 1/2
Saline Campanië - Palinuro visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Saline op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Bankoverboeking
  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

In Zuid-Italië, in de provincie Salerno, in Campania, verwelkomt de driesterrencamping Saline u in Palinuro, op een bebost terrein van 2 hectare aan de kust van Cilento, met een privéstrand exclusief voor zijn klanten. biedt een onmisbaar uitzicht op de blauwe horizon.


Op deze camping met directe toegang tot het strand Delle Saline, kunt u verblijven in volledig uitgeruste bungalows of houten huizen, geschikt voor 2 tot 6 personen, met tv en airconditioning voor sommige en allemaal met terras met tuinmeubilair . Uw tenten, campers en caravans kunnen investeren in schaduwrijke plaatsen. Merk op dat er een camperplaats aanwezig is op de site.


Op het terrein kunnen kinderen plezier hebben en nieuwe vrienden maken op de speelplaats voor de jongsten en het hele gezin kan ontspannen op de ligstoelen van het strand, direct toegankelijk, tussen twee badmomenten.

Op voedselniveau kunt u genieten van een supermarkt en een bar-restaurant, inclusief een binnenkamer en een groot schaduwrijk terras. Om u verder bij te tanken, vindt u verschillende winkels en diensten in het hart van de stad, op slechts 1 km afstand.

Goed om te weten: gratis wifi!


Geniet vanaf deze exotische en ontspannende camping van de geneugten van duiken, wandelen en mountainbiken, ontdek de schoonheid van het landschap en wissel zandstranden, inhammen, rotsachtige kliffen en onderwatergrotten af, en niet bezoek zeker Paestum, een voormalige Romeinse kolonie en archeologische vindplaats die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat (48 km)!

Campings in de buurt

Populairste steden