Een merk easyvoyage

Camping Salicamp Boschetto Holiday

Salicamp Boschetto Holiday Sicilië - Terme Vigliatore visuel 1/4
Salicamp Boschetto Holiday Sicilië - Terme Vigliatore visuel 2/4
Salicamp Boschetto Holiday Sicilië - Terme Vigliatore visuel 3/4
Salicamp Boschetto Holiday Sicilië - Terme Vigliatore visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Salicamp Boschetto Holiday op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 100

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De Salicamp Boschetto Holiday ligt in de provincie Messina op Sicilië en biedt een verblijf in het water.

Kamperen met zwembad in Sicilië

Zodat vakantiegangers het best mogelijke verblijf kunnen hebben, biedt de Salicamp Boschetto Holiday een buitenruimte om te genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, jong en oud zullen in staat zijn om de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad te waarderen, dat een ontmoetingsplaats zal zijn voor alle vakantiegangers die zich willen verfrissen tijdens hun kampeerverblijf op Sicilië. Dit grote zwembad wordt vergezeld door palmbomen om een gevoel van verandering van omgeving te geven en kinderen zullen genieten van een apart gebied gereserveerd voor hen. Rondom de zwembaden nemen de ligstoelen het over en nodigen u uit om te drogen en te ontspannen in de zon. Op dit zwembad van de Salicamp Boschetto Holiday kunnen vakantiegangers genieten van hun verblijf op Sicilië.

Het zwembad ligt direct naast de pizzeria en het restaurant, vakantiegangers hebben de mogelijkheid om te schakelen tussen alle geneugten van de Salicamp Boschetto Holiday. Voor een goede tijd met familie of vrienden gaat er niets boven darten, ping-pong spelen of beachvolleybal spelen. Voor kinderen is een entertainmentclub aanwezig en kunnen ze genieten van activiteiten die voor hen zijn gereserveerd, allemaal in maximaal plezier.

Kamperen voeten in het water aan de Siciliaanse kust

Aan de voet van de camping hebben vakantiegangers de kans om direct toegang te krijgen tot een prachtig zandstrand. Inderdaad, de Salicamp Boschetto Holiday heeft zijn eigen kust om vakantiegangers de mogelijkheid te bieden een echte vakantie door te brengen op Sicilië. Op het strand zullen zwemmers genieten van de aanwezigheid van ligstoelen en parasols voor uitzonderlijke momenten van ontspanning. Aan de kust is de zee niet diep en dus ideaal voor kinderen om rustig plezier te hebben.

Campings in de buurt

Populairste steden