Camping Scarpiland

Camping Scarpiland Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/2
Camping Scarpiland Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Scarpiland op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 28/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 109

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Scarpiland zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die een kampeervakantie aan de kust van Venetië willen doorbrengen. Gelegen aan zee op het strand van Cavallino-Treporti, belooft deze familiecamping een uitzonderlijk verblijf.

Familiecamping aan zee in Venetië

Camping Scarpiland ligt in Cavallino-Treporti aan de Venetiaanse kust, vakantiegangers kunnen genieten van directe toegang tot de zee, inderdaad, direct vanaf de camping, kan het hele gezin genieten van het schone en veilige water van de prachtige Adriatische Zee , allemaal omgeven door het groene dennenbos langs de kust. Deze grote uitgestrektheid van fijn goudkleurig zand daalt zachtjes af naar de ondiepe zee, waardoor de jongste kinderen in alle rust plezier kunnen hebben. Het strand van Cavallino heeft de blauwe vlag en de groene vlag gekregen en maakt de trots van de Venetiaanse kust dankzij de netheid van het water en het strand, evenals het uitstekende gezinsaanbod.

Vanaf Camping Scarpiland kunnen vakantiegangers deelnemen aan een privégedeelte van het strand dat is uitgerust met parasols en ligstoelen voor momenten van ongeëvenaarde ontspanning. De rest van het grote strand is uiteraard gratis toegankelijk. Een klein gebied gewijd aan vierbenige vrienden is ook aanwezig.

Activiteiten zullen niet worden gemist voor vakantiegangers die op Camping Scarpiland verblijven, hetzij op het water of langs het zandstrand. Activiteiten en sporttoernooien worden georganiseerd door het team van kampbegeleiders, terwijl de kinderen zullen genieten van de speeltuin die tot hun beschikking staat.

Huur een bungalow aan de Venetiaanse kust

Door te verblijven op Camping Scarpiland kunnen vakantiegangers absoluut comfort ervaren in een droomomgeving. Bungalows zijn inderdaad te huur. Deze zijn modern, houten en prachtig ingericht, allemaal in een schaduwrijk en rustig dennenbos. Alle voorzieningen en faciliteiten zijn beschikbaar in deze bungalows, elk met een kleine tuin met gazon en terras.

Campings in de buurt

Populairste steden